Son Konular

Kalbimdeki Fısıltı: Babam

Credits
1.229.824
Kalbimdeki Fısıltı: Babam

Sessizce yürürsün hayatımda, bir gölge gibi,
Senin sesin, hep fısıltı, hep derin bir nefes.

Her adımda ardımda, bir destek, bir güç,
Seninle var olmak; bu dünyada en büyük düş.

Ellerin nasırlı, ama yüreğin pamuk,
Gözlerinde huzur, sevgiyle dolu bir bulut.

Gözlerim kapalıyken bile görürüm seni,
Kalbimde yankılanan, o tatlı melodi.

Zaman ne kadar hızlı geçse de, bil ki,
Her anımda sen varsın, Sessiz Kahraman Babam.

Yıldızların Altında Babam ve Ben

Babamın Sesiyle Yankılanan Anılar

Benzer Konular

Kalbimdeki Cesaretin İzleri Seninle başladı her şey, bir fısıltı gibi geceye, Yüreğimde yankılanan o sıcak sesinle. Küçük adımlarımı cesaretle doldurdun, Korkuyu unutturan, güven dolu gözlerinle. Her düşüşümde elimi tutan güçlü ellerin, Yüreğime umut ve güç taşır her seferinde. Bir çınar gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Kalbimdeki Güçlü Liman: Babam Seninle büyüdüm, öğrendim sevgiyi, Her adımda hissettim güvenli ellerini. Rüzgar estiğinde sığındım gölgende, Babam, kalbimde güçlü bir liman gibi. Gözlerinde bir sevda, bin umut, Her düşümde seninle buldum cesareti. Yağmurlar yağsa da, birlikteydik hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Kalbimdeki Derin İzler Bir zamanlar sessizdi, rüzgar hafif eserdi, Babamın kararlarıydı, kalbime derin düşerdi. Hayatın dönemeçleri, yolları açarken, Onun sesiyle büyüdüm, sevgiyle, güvenle. O anılar, o gülüşler, her sözde bir öğüt, Hayatımda iz bıraktı, her adımda bir sübut. Kararlarıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Zamanın ötesinden seslenir annem, Bir yıldız gibi parlayan, sönmeyen. Her anımda, her düşümde, Kalbimde onun sıcaklığı hâlâ hissedilen. Geceyi sararken sessiz bir huzur, Fısıldar bana geçmişten gelen bir umuttur. Ellerinin dokunuşu, gözlerindeki ışık, Zamanı aşar, kalbimdeki en tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Kalbimdeki Sonsuz Şefkat Mis kokulu sabahlarda, anne ellerinden, Gönlümde açar sevgi dolu güller. Her adımda sarar beni huzurla, Dünya dönerken, sen varsın gönlümde. Gözlerinde gördüğüm derin denizler, Her dalgası umut dolu, sevgiyle yoğrulmuş. Kalbimdeki limanda, gemim güvenle, Sığınır...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.112
  2. Mesajlar

1. 1.678.477
  3. Kullanıcılar

1. 31.756
  4. Son üye

Geri