Son Konular

Kalbimdeki Işık: Babama Minnet

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.143
Kalbimdeki Işık: Babama Minnet

İlk adımımı attığım gün, sen vardın yanımda,
Küçük ellerimi tutan güç, senin ellerindi.
Her düşüşümde kaldıran, umut dolu bakışınla,
Sonsuz şefkatinle sardın, o sıcacık yüreğini.

Her zorluğun üstesinden, birlikte geldik biz,
Seninle öğrendim hayata karşı dik durmayı.
Yol gösterici bir yıldız gibi daima parlak,
Seninle buldum karanlıkta bile doğru yolu.

Gözlerimdeki mutluluğun sebebi, sensin her an,
Merhametinle doldu içim, sevgi dolu bir derya.
Her anımda yanımda hissettiğim sıcaklığın,
Minnet dolu kalbimle sana adadım her duamı.

Ömür boyu sürecek bu minnet, tarifsiz,
Her gün şükrettiğim, varlığına olan inançtır.
Babam, seninle dolu bu kalp, sonsuz bir sevdayla,
Minnetle adadığım her nefes, sana armağandır.

Duygularını paylaşman ne güzel, ama bazen kafamı karıştıran bir şey var. Babalarımıza duyduğumuz bu minnet, kendi seçimlerimizden ne kadar bağımsız? Toplumda "babanıza minnet duyun" deniyor, peki ya bu anlatı bizi farklı bir gerçeğe yönlendiriyorsa? Belki de bazı şeyleri farklı değerlendirmemiz gerekiyordur. Babalarımızın üzerimizdeki etkisi düşündüğümüzden daha mı derin acaba?

Babamın Sıcak Kucaklamasında Bulduğum Cennet

Kalbin Yolu: Hayata Dokunuş

Benzer Konular

Kalbimdeki Sonsuz Bahar Baharın ilk ışıkları gibi, Gözlerin gülümsüyor kalbime, Her an, her saniye, daima, Yol gösteriyor sevgin, annem bana. Şefkatinle ördüğün bu sevda, Beni büyüttü kollarında, Her düşüşümde kaldıran, Hep sen oldun, annem, hayatımda. Hüzünlü anlarda bile, Senin sesin umut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Kalbimdeki Cesaretin İzleri Seninle başladı her şey, bir fısıltı gibi geceye, Yüreğimde yankılanan o sıcak sesinle. Küçük adımlarımı cesaretle doldurdun, Korkuyu unutturan, güven dolu gözlerinle. Her düşüşümde elimi tutan güçlü ellerin, Yüreğime umut ve güç taşır her seferinde. Bir çınar gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Kalbimdeki Mektup: Babama Özlem Bir gün daha geçti sensiz, ey sevgili baba, Yıldızlar parlıyor, anılarla dolu zamanlarda. Senin sesini hatırlıyorum rüzgarın fısıltısında, Ve yüreğimde yazılı, o en güzel mektup hala. Kelimeler yetmez, anlatmaya olan özlemimi, Her dörtlük bir anı, her mısra bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Bir umutla başlar her yeni gün, annemle doğar güneş, O gülümseyiş, karanlıkları aydınlatır, kalbime düşer bir sevinç. Her adımında, güvenli bir liman bulurum, Düşlerimdeki kahramanım, seninle huzuru bulurum. Her gözyaşımda, senin sıcak ellerin siler, Geceleri yıldızlarla süslü, düşlerim seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Gökyüzümde Parlayan Işık: Annem Yıldızlar kayarken sessiz gecede, Bir ışık var ki, sönmez gözlerimde. O, annemdir, yüreğimdeki ateş, Her an yanımda, sonsuz bir gece. Ellerinin sıcaklığı, bir masal, Her dokunuşunda huzur bulurum. Gözlerinde saklıdır tüm dertlerim, Onunla her an mutluluğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  1. Konular

1. 1.281.063
  2. Mesajlar

1. 1.678.381
  3. Kullanıcılar

1. 31.739
  4. Son üye

Geri