Son Konular

Kalbimdeki Öğretmen Yıldızı

Credits
1.232.089
Her sabah güneşle gelen,
Sınıfı aydınlatan bir yıldız.
Sevgiyle dolu sözlerin,
Kalbime işleyen bir ince sız.

Öğretmenim, sen bir baharsın,​
Çocuk yüreklerinde çiçek açan.​
Her harfi, her kelimeyi,
Gönülden gönüle taşıyan.

Öğrettin bana her rengi,​
Seninle güzeldi tüm günler.​
Kalemimdeki güç senin,
Kitaplara dolan güneşler.

Gözlerindeki ışık hâlâ,
Bana yol gösteren bir deniz.
Öğretmenim, sen varsın hep,​
Çocuk kalbimde bir sevgimiz.​

Gökyüzünden Gelen Sessiz Fısıltılar

Rüzgarın Fısıldadığı Vedalar

Benzer Konular

Kalbimdeki Fener: Öğretmenim Her sabah doğan güneşle, uyanır bir umut, Karanlık geceleri aydınlatır bir ışık. Seninle başlar her yeni gün, seninle her sevinç, Küçük bir elden, kalbime uzanan sıcak bir dokunuş. Bilginin ışığıyla aydınlatırsın yolları, Her adımda rehber olursun, hiç bıkmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Öğretmenim, kalbimin derinliklerinde Zamanı aşan bir ışık gibi parlıyorsun, Her sözcüğünle kalbimi aydınlatıyorsun, Sevgi dolu sesinle ruhumu okşuyorsun, Sonsuz bir bilgi denizinde yol alıyorsun. Yıllar geçse de unutulmaz izlerin Gözlerindeki şefkat, içimde yankılanıyor, Bir tebessümle bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Kalbimdeki Bilgelik Işığı Her sabah güneş doğarken, sen gelirsin aklıma, Bir ışık saçarsın kalbime, en karanlık anımda. Öğretmenim, sen bir güneşsin, bilgi dolu ışığınla, Hayat yolunda rehbersin, elimden tutan sıcaklığa. Her kelimen bir tohum, umut ekersin yüreğime, Anlatırken dünyanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Babamın Sessiz Mirası Gökyüzüne baktığım her an, senin sesin yankılanır, Kalbimde bir yer açtın, hiç kapanmayan yar. Her kelimen derin, her öğüdün ışık, Yolumu aydınlatan, karanlıkta bir yıldız. Bir baba gibi sessiz, bir dağ gibi sağlam, Ayak izlerinde yürümek, bana huzur ve ilham. Seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Kalbimdeki Cesaretin İzleri Seninle başladı her şey, bir fısıltı gibi geceye, Yüreğimde yankılanan o sıcak sesinle. Küçük adımlarımı cesaretle doldurdun, Korkuyu unutturan, güven dolu gözlerinle. Her düşüşümde elimi tutan güçlü ellerin, Yüreğime umut ve güç taşır her seferinde. Bir çınar gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.223
  2. Mesajlar

1. 1.678.936
  3. Kullanıcılar

1. 31.790
  4. Son üye

Geri