Son Konular

Kalbimdeki Sonsuz Işık: Canım Annem

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.458
Bir umutla başlar her yeni gün, annemle doğar güneş,
O gülümseyiş, karanlıkları aydınlatır, kalbime düşer bir sevinç.
Her adımında, güvenli bir liman bulurum,​
Düşlerimdeki kahramanım, seninle huzuru bulurum.​

Her gözyaşımda, senin sıcak ellerin siler,
Geceleri yıldızlarla süslü, düşlerim seninle yeşerir.
Yüreğimde taşıdığın sevgi, sonsuz bir deniz,​
Her anımda, daima yanımdasın, canım annem, sensiz bir hiçiz.​

Zaman geçse de, değişmez kalbindeki o sevgi,
Her nefeste hissettirirsin, içimdeki o sükûneti.
Her düşüşümde, kaldıran hep sen oldun,​
Kalbimdeki sonsuz ışık, seninle coştu her yolum.​

Seninle dolup taşar ruhum, içimdeki umut,
Düşlerimin kahramanı, annem, her anımda unutmadım.
Her nefeste minnettarım varlığın için,​
Sonsuz sevgimle sarılırım sana, her günümde, her gece, hep senin için.​

Sesindeki Şefkatle Fısıldayan Rüya

Zamanın Ardında Kalan Masum Anılar

Benzer Konular

Kalbimde Saklı Kahramanım: Annem İlk nefesimden bu yana, seninle bu hayat, Her adımda, annem, seninle atar kalbim. Senin göğsünde bulduğum huzur, sonsuz bir anlat, Gözlerinde bulutlar, sevgiyle bakar daim. Uykusuz gecelerin kahramanı sensin, Her düşüşümde elimi tutan güçsün. Gülüşünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Kalbimdeki Sonsuz Bahar Baharın ilk ışıkları gibi, Gözlerin gülümsüyor kalbime, Her an, her saniye, daima, Yol gösteriyor sevgin, annem bana. Şefkatinle ördüğün bu sevda, Beni büyüttü kollarında, Her düşüşümde kaldıran, Hep sen oldun, annem, hayatımda. Hüzünlü anlarda bile, Senin sesin umut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Kalbimdeki Yıldız: Annem Bir sabahın ilk ışığında Annemin sesiyle uyandım, Rüya gibi geldi her anı, Kalbimde hala saklıdır anıdan bir damla. Gözlerinin ışığıyla aydınlanır yolum, Her düştüğümde kaldıran eller, Bir sevgi denizinde bulurum huzuru, Annem, canım, daima yanımda kal. Seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Kalbimdeki Işık: Babama Minnet İlk adımımı attığım gün, sen vardın yanımda, Küçük ellerimi tutan güç, senin ellerindi. Her düşüşümde kaldıran, umut dolu bakışınla, Sonsuz şefkatinle sardın, o sıcacık yüreğini. Her zorluğun üstesinden, birlikte geldik biz, Seninle öğrendim hayata karşı dik...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Kalbimin Sonsuz Annesi Bir bahar sabahında açarken gözlerimi, Gördüğüm ilk ışık, senin sevgi dolu yüreğindi. Her anımda, her düşüşümde, yanımdaydın, Sonsuz sevginle, yolumu aydınlatandın. Gözlerindeki umut, gecenin yıldızı gibi, Her karanlık anımda, yolumu bulmamı sağladı. Sevgin, yüreğime...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.280.958
  2. Mesajlar

1. 1.678.194
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri