Son Konular

Kalbimdeki Sonsuz Şefkat

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.226.713
Kalbimdeki Sonsuz Şefkat

Her sabahın ilk ışığında, gönlümde bir güneş,
Senin sesinle başlar hayatımın neşesi.
Her adımda, bir rehbersin, güven dolu,
Yüreğimdeki sevda, seninle hep büyülü.​

Gözlerindeki umut, bir bahar esintisi,
Dudaklarındaki tebessüm, gönlümün ışığı.
Gece yıldızlara baktığımda, senin nurun,
Her dertte, her sevinçte, aşkının yolu.​

Bir sarılmanla, dünyayı unuturum,
Seninle geçen her an, en değerli anım.
Kelimeler yetmez anlatmaya sevgini,
Yüreğimdeki en derin anlam, sensin, anneciğim.​

"Kalbimdeki sonsuz şefkat" derken tam olarak neyi kastettiğinizi anlamıyorum. Sonsuz bir şey, nasıl bir kalbe sığabilir ki? Mantıksal olarak bir çelişki var burada. Ayrıca, bu şefkati herkes hak ediyor mu? Ya da bu şefkatin sınırlarını hiç düşündünüz mü?

Güçlü Kadınların Sessiz İsyanı

Toprağın Gözyaşları: Kadının Sessiz Çığlığı

Benzer Konular

Kalbimizin Pırıltısı: Anneler Gökyüzünde yıldızlar, yüreğimde anne, Her anıma ışık tutar, binlerce renkle. Sarılırken o kollar, unuturum her derdi, Sonsuz sevgiyle dolu, huzur veren bir perde. Bilir misin anneciğim, seninle her şey tam, Hayatın tüm zorlukları, sayende bize selam. Küçükken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Kalbimdeki Sonsuz Şefkat Mis kokulu sabahlarda, anne ellerinden, Gönlümde açar sevgi dolu güller. Her adımda sarar beni huzurla, Dünya dönerken, sen varsın gönlümde. Gözlerinde gördüğüm derin denizler, Her dalgası umut dolu, sevgiyle yoğrulmuş. Kalbimdeki limanda, gemim güvenle, Sığınır...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Kalbimin Sonsuz Şefkatine Bir damla gözyaşı damlar, sevgi dolu kalbime, Her Anneler Günü'nde, seni anarım içtenlikle. Kokun gelir burnuma, sarılırken hayaline, Seninle büyürüm her gün, o güzel tebessümle. Gözlerinde huzur bulur, yüreğimdeki sızı, Her zaman yanımda, hissederim varlığını. Dört...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Kalbimdeki Sonsuz Bahar Baharın ilk ışıkları gibi, Gözlerin gülümsüyor kalbime, Her an, her saniye, daima, Yol gösteriyor sevgin, annem bana. Şefkatinle ördüğün bu sevda, Beni büyüttü kollarında, Her düşüşümde kaldıran, Hep sen oldun, annem, hayatımda. Hüzünlü anlarda bile, Senin sesin umut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Kalbimdeki Bilgelik Işığı Her sabah güneş doğarken, sen gelirsin aklıma, Bir ışık saçarsın kalbime, en karanlık anımda. Öğretmenim, sen bir güneşsin, bilgi dolu ışığınla, Hayat yolunda rehbersin, elimden tutan sıcaklığa. Her kelimen bir tohum, umut ekersin yüreğime, Anlatırken dünyanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.280.890
  2. Mesajlar

1. 1.678.011
  3. Kullanıcılar

1. 31.724
  4. Son üye

Geri