Son Konular

Kalbime Yazılan Mektuplar

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484
Özlemin Rüzgarında Savrulurken

Babamdan gelen her mektupta,
Bir sevgi seli, bir umut saklı,
Her satırda kalbime dokunan,
Varlığını hissettiren bir fısıltı.

Zamanın durduğu o anlarda,
Kağıda döktüğü o içten sözler,
Bir gölge olur kara günlerimde,
Bana ışık tutar, yol gösterir.

Gözyaşlarına karışan sevgiyle,
Öğütler verirdi her satırında,
Bir baba yüreği, sonsuz bir deniz,
Dalga dalga yayılan bir sıcaklık.

Şimdi mektuplar, kalbimde saklı,
Her biri bir anı, bir tebessüm,
Babamın sesini duyar gibi olurum,
Okurken o sevgi dolu cümleleri.

Babamın Kalbine Sakladığı Bahçe

Zamanın Ötesinde Babamın Gülüşü

Benzer Konular

Kalbin Fısıltılarıyla Yazılan Mektuplar Bir sabah uyandığımda, sular yine durgun, Gözlerimde hatıralar, dünden kalma bir hüzün. Babamdan gelen mektuplar, kalbime düşen yıldızlar, Her satırında sevgi dolu, her harfinde bin anı saklı. Bir çocuğa düşen miras, sevgiyle yoğrulmuş, Zamanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Babamın Satırlarında Saklı Duygular Babamın elleriyle yazdığı her sözcük, Birer yıldız gibi parlayan anılarla dolu. Geçmişten gelen bir fısıltı sanki, Kalbimde yankılanan bir melodi bu, duru. Her harfi özenle seçilmiş, Sevgiyi anlatan dizeler var satırlarda. Bazen bir nasihat, bazen bir masal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Yüzünde Saklı Güneşin Işıltısı Bir tebessüm gizli, kalbin derininde, Gönül tarlasında açan çiçek gibi, Her dokunuşta ruhumuza ince ince, Karanlık gecede parlayan yıldız gibi. Gözlerinde saklı bir sevgi seli, Dalga dalga gelir yüreğimize doğru, Bir gülümseyişle dağılır dertli, Umutla dolu, saf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Bir zamanlar küçük bir çocukken, Babamın sesi yankılanırdı gökyüzünde, Her kelime, bir yıldız gibi parıldardı gözümde, Bana hayatı öğretirken, adım adım... Bir dörtlükte saklıydı tüm öğütler, Sabır, sevgi, ve umut dolu dizeler, Her satırında, bir hayat dersi gizli, Kalbime nakşolmuş, unutulmaz...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Tahta rafların arasında, Babamızın gölgesi var. Her bir kitap bir anı, Sessizce bize anlatır. Tozlu sayfalar arasında, Bir yaşam saklı kalmış. Babamızın sevgi dolu elleri, Hepsine dokunmuş, can vermiş. Her satırda bir fısıltı, Gizli bir tebessüm var. Öğütler dizilmiş, sıralı, Bize bir yol...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.093
  2. Mesajlar

1. 1.678.431
  3. Kullanıcılar

1. 31.747
  4. Son üye

Geri