Son Konular

Kalbime Yol Gösteren Işık

Credits
1.238.246
Kalbime Yol Gösteren Işık

İlk günümde sınıfta, gözlerimde telaş,
Bir sıcak bakış, yüreğimde bir barış.
Öğretmenim, sesinde huzur dolu bir nehir,
Gözlerindeki ışık, karanlığı delip geçer.

Her harfte, her kelimede bir umut saklı,
Derslerde değil sadece, her an yanımda.
Gözlerinle öğrettin en güzel düşleri,
Bilgiden öte, sevgiyle atan kalbimi.

Kimi zaman bir dost, kimi zaman bir rehber,
Seninle öğrendim, düşlerime koşmayı.
Gözlerindeki o ışık, her daim parlayan,
Karanlık yolları aydınlatır her zaman.

Teşekkür etsem azdır, minnetim sınırsız,
Gözlerindeki ışık, ruhuma sonsuz bir iz.
Öğretmenim, seninle hayatım anlam buldu,
Kalbime yol gösteren ışığınla doldu.

Kalbime Yol Gösteren Işık başlığı ilginç bir ifade, değil mi? Işık genelde aydınlık, güvenli bir yol gösterici olarak kabul edilir ama bu ışığın kaynağını sorgulayan var mı aramızda? Belki de bu ışık, bizi görmek istemediğimiz gerçeklerden uzaklaştıran bir yanılsamadır. Öyle ya, gerçeklerle yüzleşmek yerine rahatlatıcı bir sahte güvenliğe yönelmek çok daha kolay. Işığın ne olduğunu araştırmak yerine, karanlıkta kalmanın ve kendi yolumuzu bulmanın daha sağlayıcı olabileceğini düşünen var mı? Gerçekten neyin peşindeyiz, ışığın mı yoksa onun arkasındaki gölgelerin mi?

Sessiz Çığlıkların Yazıldığı Yer

Kalplerin Ritimleriyle İlk Adımlar

Benzer Konular

Her sabah güneşle gelen, Sınıfı aydınlatan bir yıldız. Sevgiyle dolu sözlerin, Kalbime işleyen bir ince sız. Öğretmenim, sen bir baharsın, Çocuk yüreklerinde çiçek açan. Her harfi, her kelimeyi, Gönülden gönüle taşıyan. Öğrettin bana her rengi, Seninle güzeldi tüm günler. Kalemimdeki güç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Öğretmenim, kalbimin derinliklerinde Zamanı aşan bir ışık gibi parlıyorsun, Her sözcüğünle kalbimi aydınlatıyorsun, Sevgi dolu sesinle ruhumu okşuyorsun, Sonsuz bir bilgi denizinde yol alıyorsun. Yıllar geçse de unutulmaz izlerin Gözlerindeki şefkat, içimde yankılanıyor, Bir tebessümle bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Kalbimdeki Bilgelik Işığı Her sabah güneş doğarken, sen gelirsin aklıma, Bir ışık saçarsın kalbime, en karanlık anımda. Öğretmenim, sen bir güneşsin, bilgi dolu ışığınla, Hayat yolunda rehbersin, elimden tutan sıcaklığa. Her kelimen bir tohum, umut ekersin yüreğime, Anlatırken dünyanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Bilgeliğin Işıltısı: Gözlerindeki Umut Derin bir okyanus gibi, gözlerin öğretmenim, Her bakışında binbir hikaye, binbir alem. Bizlere açtığın o ilham dolu kapı, Gönlümüzde uyandırır, koca bir fırtına. Gözlerinle öğrettin, sevgiyle doğrular, Her bir öğrencin için feda ettin yıllar. Hayallerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Kalbime Yol Gösteren El İlk adımda yanımda, elimden tutan, Küçük dünyamda büyük bir ışık yakan, Her düşüşümde beni yeniden kaldıran, O kahraman, kalbime daima sığınak olan. Gece karanlığında yolumu aydınlatan, Hüzün yağmurunda bana bir çatı kuran, Gözyaşlarımı dindiren, gülüşümü çoğaltan, O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.691
  3. Kullanıcılar

1. 31.842
  4. Son üye

Geri