Son Konular

Kalbimin Kırık Yolu

Credits
1.241.135
Kalbimin Kırık Yolu

Yaralı gönlümün izleri kalbimde,
Sevda rüzgarları eser derinlerde.
Bir hayal misali, geçmişin gölgesi,
Hüzün sarar beni, gecenin sessizliğinde.

Acının şarkısı çalar hafifçe,
Her nota bir damla, ah ne de içten.
Gözlerimde biriken yaşlar,
Akar sessizce, gökyüzüne yükselirken.

Gönlümün yarası, kabuk tutmaz hiç,
Her an, her saniye, içimde yeni bir iz.
Bir umut doğar ufukta, güneşin ışığıyla,
Ama yine de kalır içimde bir sızı, sessiz.

Sevdanın yolu taşlı ve dolambaçlı,
Yaralı gönlüm, yine de hala aşkla dolu.
Kırık kalbim tamir olur mu bir gün,
Yoksa hep sürer mi bu sessiz yolculuk?

Zamansız Mektupların Sessiz Çağrısı

Kalbin Sokağında Fısıldayan Anılar

Benzer Konular

Kalbimin Kırık Gülleri Bir bahçe var içimde, dikenlerle dolu, Sevda rüzgarında savrulur, solgun yapraklar. Gülistan hayaliyle yeşeren umut doğdu, Her inci damlasında gözyaşım saklı. Gönlümün en derininde hatıralar saklanır, Acı tatlı demeden büyür yeşil mevsimler. Gözlerimde tüten hüzünle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Gönlümün Bahçesinde Solmayan Gül Gecenin sessizliğinde fısıldar, bir melodi, [Kırık kalplerde yankılanır, aşkın en saf hali,[/K] [Düşlerimde açar bir gül, yaprakları narin,[/D] [Her bir yaprakta gizlidir, kalbimin sırları.[/HER] Bir söz var ki, rüzgarla dans eder usul usul, [Sevda dolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Sessiz Çığlıkların Ezgisi Bir damla gözyaşı, Karanlıkta parlayan bir umut gibi, Yüreğimde yankılanır, Unutulmuş anıların izinde. Zamanın ötesinde, Rüzgarla savrulan yapraklar misali, Her bir tanesi söylenmemiş bir söz, Ve her biri derin bir sızı içimde. Gözlerimde asılı kalan anılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Yıldızlara Uzanan Umut Yolu Bir yudum umudun peşinden koşarken, Kırık dökük hayaller eklerken yarına, Gönlümde açan çiçekler fısıldar bana, Her karanlık gecenin sabahı vardır. Yüreğimde yankılanır bir sevda türküsü, Düşlerimde büyüttüğüm umutlar yeşerir, Gözlerimde parlayan o ışığın izi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.769
  2. Mesajlar

1. 1.680.031
  3. Kullanıcılar

1. 31.873
  4. Son üye

Geri