Son Konular

Kalbimin Sonsuz Annesi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.472
Kalbimin Sonsuz Annesi

Bir bahar sabahında açarken gözlerimi,
Gördüğüm ilk ışık, senin sevgi dolu yüreğindi.
Her anımda, her düşüşümde, yanımdaydın,
Sonsuz sevginle, yolumu aydınlatandın.

Gözlerindeki umut, gecenin yıldızı gibi,
Her karanlık anımda, yolumu bulmamı sağladı.
Sevgin, yüreğime işlenmiş bir nakış gibi,
Sonsuz, sınırsız, sonu olmayan bir sevda gibi.

Ellerinle sardığın her yara, şifa buldu,
Gülüşünle hayat buldu solmuş çiçekler.
Seninle öğrendim, gerçek mutluluğun adını,
Bir annenin kalbinde bulunur, sevginin en saf hali.

Ne zaman düşecek olsam, kanatlarım olur,
Gökyüzüne yükselmem için senin sevgin.
Kalbimdeki yerin, evren kadar sonsuz,
Sevginle dolu dünyamda, sen her zaman varsın.

Kalbimizin derinliklerinde hissettiklerimiz ve bu hislerin kaynağı olan anne figürü, acaba sadece biyolojik bir bağdan mı ibaret? Yoksa annelik, başka varoluş şekilleriyle de kucaklayabilir mi bizi? Bazen bir dost, bazen bir öğretmen de kalbimizin annesi olabilir mi dersiniz? Kim ya da ne, bu derin bağın özünü oluşturur?

Yitip Giden Masumiyetin İzleri

Zamanın Fısıldadığı Hikâyeler

Benzer Konular

Kalbimdeki Sonsuz Şefkat Mis kokulu sabahlarda, anne ellerinden, Gönlümde açar sevgi dolu güller. Her adımda sarar beni huzurla, Dünya dönerken, sen varsın gönlümde. Gözlerinde gördüğüm derin denizler, Her dalgası umut dolu, sevgiyle yoğrulmuş. Kalbimdeki limanda, gemim güvenle, Sığınır...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Kalbimin Köklerinde, Annemin İzleri [Dörtlük 1] Kök saldım toprağına, can suyuyla besledin, Her mevsim yeşerirken, seninle dirildim. Şefkatli ellerinle, gökyüzüne uzandım, Annem, seninle her gün umuda yol aldım. [Dörtlük 2] Kalbimin derinliklerinde, sevginin izleri var, Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Sıcak Bir Anı İçinde Gözlerimi kapattığımda, sen varsın anne, Kokun doluyor içime, zamansız mektuplarda. Her anı, bir hatıra, sarılıp sarmaladığın, Yüreğimde saklı, büyülü anılarla. Gökyüzü Kadar Derin Semada yıldızlar, sözlerin gibi parlıyor, Her biri senin sesin, kulaklarımda yankılanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Bir umutla başlar her yeni gün, annemle doğar güneş, O gülümseyiş, karanlıkları aydınlatır, kalbime düşer bir sevinç. Her adımında, güvenli bir liman bulurum, Düşlerimdeki kahramanım, seninle huzuru bulurum. Her gözyaşımda, senin sıcak ellerin siler, Geceleri yıldızlarla süslü, düşlerim seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Kalbimdeki Sonsuz Bahar Baharın ilk ışıkları gibi, Gözlerin gülümsüyor kalbime, Her an, her saniye, daima, Yol gösteriyor sevgin, annem bana. Şefkatinle ördüğün bu sevda, Beni büyüttü kollarında, Her düşüşümde kaldıran, Hep sen oldun, annem, hayatımda. Hüzünlü anlarda bile, Senin sesin umut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.280.959
  2. Mesajlar

1. 1.678.197
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri