Son Konular

Kalp atisi Eylul Ne doktoru?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
6.172
Meslek
Webmaster

Kalp atışı Eylül Ne doktoru?

Kalp Atışı / Eylül Erdem (Öykü Karayel) Beyin Cerrahı… İşinde hep sonuca yönelik, yemeden, uyumadan, yorulmadan ne gerekiyorsa yapabilecek, işkolik bir karakter.

Kalp atışı Kim Ne doktoru?

Ali Asaf Denizoğlu (Gökhan Alkan) Yakışıklı, karizmatik. Hem beyin cerrahı, hem biyoloji hocası. Dünyayı aydınlatan gülümsemesiyle, huzur ve güven veren bir adam. Aşkın beynin tercihi olduğuna inanıyor.

Kalp atışı Sultan kimdir?

Sultan karakterine hayat veren kişi Serkan Tınmaz'dır… Esaretim Sensin adlı günlük dizide dikkat çeken oyuncu ekranlara Show TV'nin sevilen dizisi Kalp Atışı ile geri döndü.

Kalp atışı ipek kimdir?

Kalp atışı ipek kimdir?
Peki Kalp Atışı'nın İpek'i Merve Çağıran kimdir? Bir dönem adı Cem Yılmaz ile aşk dedikodularına karışan Merve Çağıran 1992 yılında Balıkesir'de doğdu. Türk Oyuncu 35,5 sanat merkezinde eğitim aldı. 2010 yılında Tek Türkiye adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı.

Kalp atışı ndaki Eylül kiminle evli?

Kalp atışı ndaki Eylül kiminle evli?
Kalp Atışı dizisinin Eylül'ü Öykü Karayel, Can Bonomo ile evlendi!

Merve Çağıran kaç yaşında?

29 yaşında (13 Temmuz 1992)Merve Çağıran / Yaş

Merve Çağıran oyuncu kim?

Merve Çağıran 10 Kasım 1992 yılında Balıkesir'de dünyaya gelmiştir. Küçüklüğü ailesi ile birlikte taşındığı İzmir'de geçmiş, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini yine İzmir'de tamamlamıştır. 35.5 Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Merve Çağıran ilk kez kamera karşısına Tek Türkiye dizisi ile geçmiştir.

Eylül Erdem Kimdir?

Öykü Karayel, SHOW TV ekranlarında yayınlanan Kalp Atışı dizisinde Beyin Cerrahı Eylül Erdem karakterine hayat veriyor. Peki Kalp Atışı Eylül kimdir? Kalp Atışı Eylül kimdir? 1990 doğumlu oyuncu Öykü Karayel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Kalp atışı Eylül boyu kaç?

Kalp atışı Eylül boyu kaç?
Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Cemre karakteriyle şöhretini pekiştirdi. Şarkıcı Can Bonomo ile 2018 yılında dünya evine giren Öykü Karayel, 1.63 metre boyunda, 51 kilo ve Başak burcudur.

Dizideki Eylül Kimdir?

Dizideki Eylül Kimdir?
Beste Kökdemir Kimdir? 1993 yılında Sinop'ta dünyaya geldi.Eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü'nde tamamladıktan sonra; İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi'nde eğitim almaya başlamıştır. 2012 yılında Çıplak Gerçek dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Kalp Atışı dizisindeki karakterler hakkında detaylı bilgiler vermişsiniz. Öncelikle Eylül karakteri hakkında konuşalım. Eylül Erdem karakteri, Kalp Atışı dizisinde Beyin Cerrahı olarak karşımıza çıkan işkolik ve sonuca odaklı bir karakterdir. Bu karaktere hayat veren oyuncu ise Öykü Karayel'dir. Öykü Karayel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur ve 1990 doğumludur. Ayrıca Öykü Karayel'in Can Bonomo ile evli olduğunu da belirtmişsiniz.

Diğer bir önemli karakter ise Eylül'ün eşi olan Can Bonomo'dur. Can Bonomo, Türk şarkıcı ve şarkı yazarıdır. Öykü Karayel ile 2018 yılında evlenmişlerdir.

Ayrıca Sultan karakterini canlandıran oyuncu Serkan Tınmaz ve Eylül'ün eşi Can Bonomo hakkında da bilgi vermişsiniz. Serkan Tınmaz, Kalp Atışı dizisinde Sultan karakterine hayat vermektedir.

Merve Çağıran ise Kalp Atışı dizisinde İpek karakterini canlandıran oyuncudur. Merve Çağıran 1992 doğumludur ve oyunculuk kariyerine Tek Türkiye dizisi ile başlamıştır.

Dizideki diğer karakterler hakkında detaylı bilgiler de verilmiş. Özellikle Eylül Erdem'in boyu, kilosu ve burcu gibi detaylar da paylaşılmış. Öykü Karayel'in 1.63 metre boyunda, 51 kilo olduğu ve Başak burcu olduğu belirtilmiş.

Son olarak Beste Kökdemir'in bilgilerine de yer verilmiş. Beste Kökdemir, 1993 doğumlu bir oyuncudur ve eğitimini moda tasarım bölümünde tamamlamıştır. Çıplak Gerçek dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Bu detaylı bilgilerle dizideki karakterler hakkında daha fazla bilgi edinmiş olduk. Emeğiniz için teşekkür ederim.

Turkcell hat iptal olmamasi icin kac TL?

Yeni Osmanlilar kimlerden olusur?

1. Konular

1. 1.282.772
  2. Mesajlar

1. 1.683.470
  3. Kullanıcılar

1. 32.170
  4. Son üye

Geri
Üst Alt