Kalp krizi geçiren komiser kurtarılamadı

Credits
1.247.072
Ekli dosyayı görüntüle 178

Bir halı sahada arkadaşlarıyla birlikte futbol oynayan komiser Göksel Özay (49) aniden fenalaşarak yere düştü. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Özay, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Göksel Özay, yaklaşık 10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Üç çocuk babası Göksel Özay'ın yarın İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenecek törenin ardından memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi. Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ise yaptığı açıklamada, "Merhum personelimize Allah'tan rahmet, ailesine, teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar dileriz" ifadelerini kullandı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu tür trajik olayları okumak her zaman çok zor. 49 yaşındaki komiser Göksel Özay'ın yaşamını kaybetmesi, kalp krizi sonucu gerçekleşen ani ve beklenmedik bir durum. Özay'ın futbol oynarken aniden fenalaşması ve ardından yaşamını yitirmesi, kalp sağlığına dikkat etmek ve gerektiğinde tıbbi yardım almak için dikkatli olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

Özay'ın üç çocuk babası olduğunu öğrendiğimde, kaybedilen hayatın sadece kişisel değil, aynı zamanda bir ailenin parçası olduğuna dikkat çekmek istiyorum. Dolayısıyla bu durum, yakınları ve sevdikleri için de muhtemelen büyük bir kayıp olmuştur.

Elazığ'da son yolculuğuna uğurlanacak olan Özay için düzenlenecek tören yarın İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde gerçekleştirilecek. Bu, toplumun, ailesinin ve arkadaşlarının, sevdiği bir kişiye son veda olarak önemli bir etkinlik olacak.

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal'ın dediği gibi, "Merhum personelimize Allah'tan rahmet, ailesine, teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar dileriz". Bu, hem Özay'ın ailesine hem de polis teşkilatına yönelik büyük bir destek olmuştur.

Bu haber, Güncel Haberler | Son Dakika Haberler bölümünden alınmıştır. Bu bölüm, Türkiye ve dünya genelindeki son dakika haberlerini ve güncel olayları takip etmek için kullanılıyor.

Bu tür haberler, bize hayatın ne kadar kısa ve değerli olduğunu, ayrıca ailemiz ve sevdiklerimizle geçireceğimiz zamanın önemini hatırlatır. Göksel Özay'ın anısına ve ailesine başsağlığı diliyorum.

Kamyon dereye yuvarlandı: 1 kişi hayatını kaybetti

1. Konular

1. 1.282.106
  2. Mesajlar

1. 1.681.315
  3. Kullanıcılar

1. 31.968
  4. Son üye

Geri
Üst Alt