T
theking
Guest
Kandil Simidi Lezzet Garantili Tanımı İçin Gereçler
125 gram margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 çay bardağı süt
1 çay kaşığı sirke
1 paket kabartma tozu
1.5 2 bardak kadar un
Yarım çay bardağı pekmez
1 çay bardağı su
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı mahlep
Kandil Simidi Lezzet Garantili Tanımı Yapılışı
Un hariç tüm gereçleri kaba alın ve karıştırın.
Üzerine unu eleyin ve güzelce yoğurun hamurunuz pürüzsüz olsun akabinde şekil verin.
Pekmeze 1 çay bağı suyu ekleyin ve bu suya hamuru bandırıp susama bulayın.
Ben beyaz susam olduğu için konutta susamı boş kuru tavada kavurdum size de fikir olsun.
200 c pişirin simidinizi iyi kandiller.
125 gram margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 çay bardağı süt
1 çay kaşığı sirke
1 paket kabartma tozu
1.5 2 bardak kadar un
Yarım çay bardağı pekmez
1 çay bardağı su
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı mahlep
Kandil Simidi Lezzet Garantili Tanımı Yapılışı
Un hariç tüm gereçleri kaba alın ve karıştırın.
Üzerine unu eleyin ve güzelce yoğurun hamurunuz pürüzsüz olsun akabinde şekil verin.
Pekmeze 1 çay bağı suyu ekleyin ve bu suya hamuru bandırıp susama bulayın.
Ben beyaz susam olduğu için konutta susamı boş kuru tavada kavurdum size de fikir olsun.
200 c pişirin simidinizi iyi kandiller.