Son Konular

Kandil Simidi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Kandil Simidi Tanımı İçin Malzemeler
150 gram tereyağı yahut margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
5 yemek kaşığı su
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı sirke(tercihen elma sirkesi)
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı mahlep (isteğe bağlı)
4 su bardağı un
Üzerine için
1 adet yumurta sarısı
1 çay kaşığı pekmez
Çörek otu
Çeyrek çay bardağı pekmez
1 çay bardağı su
Susam

Kandil Simidi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Hamur için bütün materyalleri yoğurma kabına alıp yoğuralım..
Ceviz büyüklüğünde kesimler alıp yuvarlayalım.
Susama batıralım.
180 c fırında 25 dk kadar pişirilir.
Sıcak sıcak servis edelim.
Kandil Simidi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
T

Diyet Vitaminli Çorba

T

Barbekü Soslu Tavuk

  1. Konular

    1. 1.280.304
  2. Mesajlar

    1. 1.676.634
  3. Kullanıcılar

    1. 31.574
  4. Son üye

Geri
Üst Alt