Son Konular

Karabüklü Hakem Mustafa Hakan Belder Üst Klasman Terfi Kursu'na Seçildi!

Credits
1.231.395
karabuklu-hakem-ust-klasman-icin-terfi-kursun-18772574_amp.jpg

Karabüklü hakem Mustafa Hakan Belder, Üst Klasman Terfi Kursu'na katılacak!

Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2025-2026 futbol sezonuna hazırlık kapsamında Üst Klasman Gözlemciliği, Klasman Hakemliği ve Klasman Yardımcı Hakemliği'ne yükselecek hakem adaylarını belirledi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde 22-23-24 Haziran tarihlerinde düzenlenecek terfi kursuna katılacak isimler arasında Karabüklü hakem Mustafa Hakan Belder de bulunuyor.

2012 yılında hakemlik kariyerine adım atan Belder, 8 yıldır klasman hakemi olarak görev yapıyor. Bugüne dek TFF 2. Lig ve 3. Lig maçlarında hakemlik yaparken, TFF 1. Lig müsabakalarında dördüncü hakem olarak görev aldı. Ayrıca VAR (Video Yardımcı Hakem) sertifikasına sahip olan Belder, 6 üst klasman maçında AVAR (Video Yardımcı Hakem Asistanı) olarak görev aldı.

Mustafa Hakan Belder, terfi kursunu başarıyla tamamlarsa artık Süper Lig ve 1. Lig maçlarında da düdük çalabilecek. Karabük futbol camiası adına gururlandırıyor!

Karabük'te YKS'ye Geç Kalan Öğrenciler Sınavdan Men Edildi

YKS Başladı: Adaylar Heyecanla Sınav Salonuna Koştu

Benzer Konular

Sinop'un Erfelek ilçesinde Gençlik ve Spor Müdürü olan ve aynı zamanda profesyonel futbol hakemi olarak da görev yapan Erdal Yılmaz, son derece önemli bir başarı elde etti. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından açıklanan son liste doğrultusunda Yılmaz, 2025-2026 futbol sezonu için Süper Lig...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
23 yıllık kariyerinde 1200'ün üstünde maç, 8 yılı FIFA, 10 yılı üst klasman hakemi olarak görev yapan Eski FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli, hakemlik camiasındaki gruplaşma, liyakat eksikliği ve TFF tarafından yabancı VAR hakemlerinin Türkiye'ye getirilmesi konularında açıklamalarda bulundu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Amatör Lig hakemleri ne kadar maaş alıyor? BÖLGESEL AMATÖR LİG: Orta: 240 TL., Yardımcı: 140 TL., 4. Hakem: 120 TL., Gözlemci: 120 TL. Cüneyt Çakır hakemliği bıraktı mı? Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Türk futbol tarihine geçecek bir karara imza attı ve aralarında dünyanın en iyi 5...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Nasıl hakem olunur 2022? NASIL HAKEM OLUNUR? Verilecek eğitim iki ay kadar sürer, tüm kurs ve sınavlar yine internet üzerinden yapılmaktadır. Bu eğitimin sonunda başarılı olanlara Aday Hakem Sertifikası alırlar. Daha sonra aşağıdaki yazılı evraklar ile birlik herhangi bir ildeki İl Hakem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Merkez Hakem Kurulu Başkanı kim oldu? Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı’na Ferhat Gündoğdu getirildi. TFF’den yapılan açıklamada yönetim kurulunun gerçekleştirdiği toplantıda, MHK’nin yeni başkan ve üyelerini belirlediği duyuruldu.6 gün önce Yeni MHK başkanı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
15
  1. Konular

1. 1.281.190
  2. Mesajlar

1. 1.678.891
  3. Kullanıcılar

1. 31.787
  4. Son üye

Geri