Karamelize Soğanlı Makarna

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Ölçüsü Tam Basit Malzemelerle Un Helvası

S

Akşam Menüsü

<
S

SoruCevap

Karamelize Soğanlı Makarna Tarifi İçin Malzemeler
1/2 (yarım) paket tam buğday makarna
2 adet soğan
2 yemek kaşığı tereyağı
1 paket krema
1 tatlı kaşığı tuz
Servis malzemeleri:
Karabiber

Karamelize Soğanlı Makarna Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karamelizasyon ile başlayın.
Bunun için soğanları yarım ay şeklinde doğrayın, ardından tencereye tereyağını alıp soğanları ilave edin.
Soğanlar diriliğini kaybettiğinde tuzu ekleyin ve çok kısık ateşte sotelemeye başlayın.
Bu sırada ayrı bir tencerede makarnayı haşlayın.
Soğanlar, yaklaşık 45 dakikanın sonunda karamel rengini aldığında üzerlerine kremayı ilave edin.
Haşlanan makarnayı süzün ve kremalı harca ekleyin.
Servis sırasında makarnanın üzerine taze çekilmiş karabiber serpin.
Karamelize Soğanlı Makarna Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Ölçüsü Tam Basit Malzemelerle Un Helvası

S

Akşam Menüsü

Geri
Üst Alt