Son Konular

KARDEMİR, Eurasia Rail Fuarı'nda Görkemli Bir Şekilde Temsil Edildi

Credits
1.230.380
white.jpg

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), en son düzenlenen 11. Eurasia Rail Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı'nda gövdesini sergiledi. Türkiye'nin demir çelik endüstrisinde öncü bir konumda bulunan KARDEMİR, fuara katılım sağlayarak sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtladı.

İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe dahil olan KARDEMİR, ülkenin ilk entegre demir çelik fabrikası olarak sanayinin gelişimine yön veren bir rol üstleniyor. Firma, bölgesel ve küresel düzeyde önem arz eden demiryolu sektörü buluşmalarından biri olan fuara katılarak yerli ve milli demiryolu rayı ve tekeri üretimi konusundaki uzmanlığını sektör profesyonelleriyle paylaştı.

KARDEMİR'in bağlı ortaklıkları olan KARDÖKMAK AŞ, KARÇEL AŞ ve KARLİMTAŞ AŞ da fuarda yer aldı. Şirketler, geniş ürün yelpazeleri, çevreci üretim prensipleri ve son teknoloji ürünü üretim tesisleriyle ziyaretçilerin dikkatini çekti. Yenilikçi üretim çözümleri ve katma değerli ürünler, KARDEMİR'i demiryolu endüstrisinde güçlü bir konuma taşıdı.

Fuar süresince gerçekleştirilen görüşmeler ve tanıtım faaliyetleri, KARDEMİR'in yeni ihracat fırsatlarına kapı açmasını sağladı. Uluslararası işbirliklerinin güçlendirilmesine yönelik önemli adımlar atıldı ve dışa bağımlılığı azaltma hedefi doğrultusunda yerli üretim çalışmaları desteklendi. Bu sayede, ülkenin demir çelik sektöründeki ihracat potansiyeline olumlu katkılar sunuldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Bakan Yardımcıları Enver İskurt ve Osman Poyraz, KARDEMİR standını ziyaret ederek teknik detaylar hakkında bilgi aldılar. Şirket yetkilileri, üretim verimliliği ve ürün kalitesinde sürdürülebilir bir ivme yakalamayı hedefleyerek demir çelik sektöründe ülkenin gururu olmaya devam edeceklerini vurguladılar.

"Murat Ateş, Vefat Ettiği Yerde Saygıyla Anıldı"