Modoratör
Yeni Üye
Kargodan kaç günde gelir?
Hata
Ürün ve Hizmetler | Kapsam | Hedeflenen Teslim Süresi*
Minimum
Şubeden Kapıya | 600 km altı | 1 İş Günü
600 – 1200 km arası | 2 İş Günü
1200 km üstü | 3 İş Günü
PTT kargo dağıtım ne zaman gelir?
PTT kargo dağıtım ne zaman gelir?
PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT'nin çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.
PTT APG ne demek?
PTT APG ne demek?
APG. Acele olarak alıcısına teslim edilmesini istediğiniz yurt dışı gönderileriniz için yararlanabileceğiniz ve varış posta idareleri ile imzalanan ikili anlaşmalar çerçevesinde 110 ülkeye verilen öncelikli hizmetimizdir.
PTT kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
PTT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ PTT hafta içi ve cumartesi günleri 08.30 – 17.30 arası hizmet vermektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde ise kapalıdır. PTT çalışma saatleri ile ilgili güncel bilgi için en yakın PTT sorgulama linki üzerinden bilgi alabilirsiniz.
APG ne demek tıp?
APG ne demek tıp?
Amaç: Diyabet tedavisinin etkinliğini izlemek için kullandığımız HbA1c'nin, diabetes mellitus (DM) tanısı koymada açlık plazma glukozu (APG) ve tokluk plazma glukozu (TPG) ile ilişkisini incelemek ve Türk toplumunda HbA1c'nin kesim değerini bulmaktır.
1 günde hangi kargo?
1 günde hangi kargo?
Aras Gün içi. Aynı gün içinde alıcısına ulaştırmak istediğiniz 30 kg'a kadar olan gönderileriniz için ARAS GÜN İÇİ hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Türkiye genelinde *geçerli olan illerde şehir içi acil kargo gönderileriniz için geçerli olan bu hizmetimiz de gönderilerinizi aynı gün alıcısına ulaştırıyoruz.
1 günde kargoda ne demek?
bir günde kargo derken kargonun bir gün içinde teslim edileceği anlaşılmasın; "herhangi bir günde" demek istiyorlar. bir ara getiririz, keyfimize gelirse "bir gün de kargonuz da gelir canım yaaa" anlamında… misal ben, bir haftadır kargo bekliyorum, 2 gündür dolaşımda görünüyor ama teslim edilmiyor.
Türkiye'de en hızlı kargo hangisi?
Türkiye'de en hızlı kargo hangisi?
Türkiye'nin 81 ilinde 265 şubesi bulunan UPS, en hızlı kargo şirketleri arasında yer alıyor.