T
theking
Guest
Karnabahar Graten Tarifi İçin Malzemeler
Yarım adet karnabahar
2 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı su
1 su bardağı süt
Karabiber
Kaşar rendesi
Tozbiber
Karnabahar Graten Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharı sıcak suda çatal batacak kıvamda haşlayın.
Ayrı bir yerde tereyağında unu 1dk kavurun.
Su ve sütü karabiber ve tuzu ekleyip kıvam alana kadar karıştırın.
Haşlanan karnabahara ekleyip karıştırın.
Güveçlere ekleyip üzerine kadar rendesi ve toz biber serpip önceden ısıtılmış fırının üst gözüne 200 derecede kızarana kadar tutun.
Karnabahar Graten Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Yarım adet karnabahar
2 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı su
1 su bardağı süt
Karabiber
Kaşar rendesi
Tozbiber
Karnabahar Graten Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharı sıcak suda çatal batacak kıvamda haşlayın.
Ayrı bir yerde tereyağında unu 1dk kavurun.
Su ve sütü karabiber ve tuzu ekleyip kıvam alana kadar karıştırın.
Haşlanan karnabahara ekleyip karıştırın.
Güveçlere ekleyip üzerine kadar rendesi ve toz biber serpip önceden ısıtılmış fırının üst gözüne 200 derecede kızarana kadar tutun.
Karnabahar Graten Tarifi Fotoğraflı Yapılışı