S
SoruCevap
Guest
Karpuzlu Limonata Tanımı İçin Malzemeler
2 büyük dilim karpuz
2 adet limonun suyu
4 yemek kaşığı toz şeker
Biraz buz
Biraz nane
Karpuzlu Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle dilimlediğimiz karpuzumuzun çekirdeklerini çıkarıyoruz.
Sonra karpuz dilimlerimizi robottan geçiriyoruz.
Ardından bir kap alıp, içerisine süzgeç yardımıyla süzüyoruz.
Süzdüğümüz karpuz suyunun içerisine 2 adet sıktığımız limonun suyunu ekliyoruz ve 4 yemek kaşığı şeker ekleyip, karıştırıyoruz.
Sürahiye dilimlenmiş limon nane ve buz atıyoruz ve üzerine karpuzlu limonatamızı ekliyoruz. Servise hazırrrrr. . Afiyet olsun .
Karpuzlu Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 büyük dilim karpuz
2 adet limonun suyu
4 yemek kaşığı toz şeker
Biraz buz
Biraz nane
Karpuzlu Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle dilimlediğimiz karpuzumuzun çekirdeklerini çıkarıyoruz.
Sonra karpuz dilimlerimizi robottan geçiriyoruz.
Ardından bir kap alıp, içerisine süzgeç yardımıyla süzüyoruz.
Süzdüğümüz karpuz suyunun içerisine 2 adet sıktığımız limonun suyunu ekliyoruz ve 4 yemek kaşığı şeker ekleyip, karıştırıyoruz.
Sürahiye dilimlenmiş limon nane ve buz atıyoruz ve üzerine karpuzlu limonatamızı ekliyoruz. Servise hazırrrrr. . Afiyet olsun .
Karpuzlu Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı