Modoratör
Efsanevi Üye
Karsan Jest ne kadar yakıyor?
Modelin maksimum hızı 135 km/s. Fabrika verilerine göre karma tüketim değeri ise 13 litre.
Karsan Jest nedir?
Karsan Jest, Türk otomotiv şirketi Karsan tarafından üretilen alçak tabanlı minibüs modeli.
Elektrikli minibüs var mı?
Elektrikli minibüs var mı?
Fiat e-Ducato tamamen elektrikli minibüsü şimdi satışta. İtalyan markasının ilk sıfır emisyonlu ticari aracı olma özelliğini taşıyor.
Karsan Jest kaç litre mazot alır?
Euro 5 akaryakıt kullanan Yeni Jest + Ad blue'suz da çalışabiliyor. 100 kilometrede 11.7 litre yakıt sarfiyatı kullanana kar olarak yansıyacak. Arka aksı değiştirdik. Taşıma kapasitesi 2 bin 300 kilogramdan 2 bin 500 kilograma çıktı.
Karsan Jest fiyatları ne kadar?
Vites Manuel
İlan Başlığı | Yıl | Fiyat
2018 model engelli rampali 240.000 kmde hatasız | 2018 | 395.000 TL
ÖZMEHMETLER OTOMOTİVDEN 2017 KARSAN JEST+ 15+1 ENGELLİ ERİŞİMLİ | 2017 | 375.000 TL
Kira sözleşmem bitigi için satıyorum | 2014 | 217.500 TL
2019 MODEL JEST HATASIZ | 2019 | 430.000 TL
Karsan Jest motor yağı kaç numara?
Karsan Jest motor yağı kaç numara?
Karsan Jest Orjinal Motor Yağı araca göre özellikleri; 5w 30 5lt, 10w 40 4 litre, tam sentetik toptec, Longtime High Tech Lpg motor yağı, Partiküllü Motor Yağı değiştirilebilir.
Elektrikli Ducato ne zaman gelecek?
Fiat Professional dünyasının tamamen elektrikli ilk seri üretim ticari aracı olan Ducato Electric'in ise 2020 yılının ikinci yarısından itibaren Türkiye'de satışa sunulması planlanıyor.
Elektrikli minibüsler kaç para?
Şimdilik ihraç edilen ve fiyatı 160.000 Euro'dan başlayan Jest Electric, Türkiye'de de elektrik şarj istasyonları alt yapısı tamamlandığında ve yeterli talebin oluşmasıyla beraber satışa sunulacak.
Karsan J10 da ne motoru var?
Karsan J10 da ne motoru var?
Yolcu Taşımacılığının Önde Gelen Markası Karsan, Yoğun Mühendislik ve Tasarım Çalışmalarıyla Geliştirdiği ve Yepyeni Özelliklerle Donattığı Yüksek Performansa Sahip Çevreci Euro 4 Motorlu Yeni Modeli J10'u Müşterileriyle Buluşturuyor.
Minibüs deposu kaç litre?
Yakıt Kapasitesi 80 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 10.4 lt.