Modoratör
Efsanevi Üye
Karye sahibi kimdir?
KARTAL YENILENEBILIR ENERJI URETIM A.S.
BİST Kodu | KARYE
Faaliyet Alanı | Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından Elektrik Üretimi
Sermaye | 55.000.000 TL
Kuruluş Tarihi | 26.12.2014
Yönetim Kurulu Üyeleri | ORHUN KARTAL BURHAN KARADEMİR ECE SOLMAZ SAKA HASAN RECAİ ANBARCI ÖZGÜR MUNGAN
Hun enerjinin sahibi kimdir?
23.07.2019 tarihinde HUN Dombaylı İşletme Yönetim Danışmanlığı A.Ş.'nin 0 hissesi Kartal Enerji tarafından satın alınmıştır.
Hun yenilenebilir enerji sahibi kimdir?
Hun yenilenebilir enerji sahibi kimdir?
İSTANBUL (AA) – YUNUS TÜRK- Koray Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhun Kartal, ortak satışa 80 milyon sermaye artırımı şeklinde 130 milyon liralık nominal bedelle Hun Yenilenebilir Enerji'nin halka arzını gerçekleştirdiklerini belirterek, her bir hissenin 1,82 liradan satışa sunulacağını dile getirdi.
KARYE ne is yapar?
KARYE ne is yapar?
Karye Osmanlı literatüründe resmî kayıtlarda köy yerine kullanılan kelime. Bu aynı zamanda bir idari birimi de anlatır. Karyelerin büyüklüğü 20000 nüfusa kadar ulaşırken, sonraları 150 nüfusa kadar büyüklükleri düşmüştür.
KARYE hangi pazarda?
Halka arz edilen 15.000.000 TL nominal değerli paylar 16/07/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 8 TL/pay baz fiyat, "KARYE.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.
Biotrend kime ait?
Doğanlar Holding iştiraki Biotrend Enerji, alternatif enerji üretimi konusunda yatırımlar yapma misyonunun yanı sıra, teknolojik olarak üretim ve uygulama merkezi olma hedefiyle, 2017 yılında kuruldu.
Hun inşaat kimin?
Hun inşaat kimin?
İnşaat Yüksek Mühendisi olan Tolga Karaşahin, 2016 yılında Hun Perakende bünyesine katılmış olup Yönetici Ortak olarak görev yapmaktadır. Burçak Özdemir, 15 yıllık finans sektörü deneyimi sonrasında 2020 yılında Hun Perakende bünyesine katılmış olup Yönetici Ortak olarak görev yapmaktadır.
Orhun Kartal Kimdir?
Orhun Kartal Kimdir?
1969 yılında Manisa'da doğan Orhun Kartal, 1986 yılında Ankara Fen Lisesi'nden mezun olmuştur. Lisans Eğitimini 1991 yılında Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır. İnşaat, müteahhitlik, gayrimenkul ve enerji alanlarında 25 yılı aşkın yöneticilik yapmış, girişimcilik tecrübesi mevcuttur.
Kuranda KARYE ne demek?
Ashab-ı Karye, İslami kaynaklarda, geçmişte yaşamış, kendisine elçiler gönderilmiş olduğu anlatılan bir şehrin halkıdır. Ashab-ı Karye, "şehir halkı" demektir.
KARYE hisse cezası ne zaman bitiyor?
FADE, KUYAS ve KARYE brüt takas ile işlem yapacak KARYE hissesi, 13/08/2021 tarihli işlemlerden 27/08/2021 tarihli işlemlere kadar brüt takas ile işlem yapacak…
Tuncer Mutlucan kimdir?
Tuncer Mutlucan kimdir?
Çalık Enerji'de 4 yıl CFO ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Salih Tuncer Mutlucan, Doğanlar Yatırım Holding'in yeni icra kurulu başkanı (CEO) oldu. 17 Ekim tarihi itibari ile Doğanlar Yatırım Holding'te mesaiye başlayan Mutlucan, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden mezun olmasına karşın iş yaşamına …
Biotrend enerji hangi illerde var?
Biotrend enerji hangi illerde var?
2016. Malatya 1 – Orduzu. Çöp Gaz Elektrik Üretim Tesisi.