Son Konular

Kasiyer ne kadar maas aliyor?

Editör

Yeni Üye
Credits
0

Kasiyer ne kadar maaş alıyor?

Kasiyer maaşı en düşük 4.600 TL, en yüksek 9.210 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Kasiyer ortalamasına göre Kasiyer maaşı yaklaşık 4.910 TL seviyelerindedir.

Kasiyer ne iş yapar?

Kasiyerlik, müşterilerin kasa ile ilgili tüm işlemlerini ve kasa açılış-kapanışlarını belirli bir süre zarfı içerisinde gerçekleştirmek şeklinde bilinir. Market, mağaza ve sinema gibi ticari kuruluşlarda müşterilerin ödemelerinin gerçekleşmesinden kasiyerler sorumludur.

Kasiyerlik nasıl öğrenilir?

Kasiyerlik nasıl öğrenilir?
Aynı zamanda insanlarla iletişim kurma konusunda da yetenekli olmanız gerekir. Kasiyer olmak için herhangi bir ön lisans ve lisans programı mevcut değildir. Halk eğitim merkezlerinde verilecek olan sertifika programlarına kayıt olarak kasiyer olmak için gerekli olan eğitimleri alabilirsiniz.

Kasiyer meslek mi?

Meslek Tanımı : -Kasiyer, müşterinin kasa ile ilgili tüm işlemlerini ve kasa açılış-kapanışlarını, kendi başına ve belirli bir süre içerisinde yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.

Kasiyer kaç saat çalışır?

Kasiyerlerin günlük çalışma süreleri çoğunlukla işyerlerinin açılış ve kapanış saatlerine bağlıdır. Bu, pek çok kasiyer için günlük çalışma süresinin 10-12 saati bulması, hatta zorunlu mesailerle 15 saate kadar uzaması anlamına gelmektedir.

Market çalışanı ne kadar alır?

Market çalışanı ne kadar alır?
Market Elemanı maaşı ortalama aylık 3.060 – TL'dir. En düşük Market Elemanı maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 3.300 – TL'dir.

Bir kasiyer nasıl olmalıdır?

Bu bağlamda konuya hem kasiyerler hem de müşteriler açısından yaklaşalım.Günümüz kasiyerlerinin temel özelliklerinden bazıları; Güler yüzlü olmak Hızlı ve dikkatli olmak Uygun ses tonu ve beden dili kullanmak Dayanıklı ve sinirlerinin sağlam olması Müşteri diyaloglarında iyi olması Sakin olmak Hırsızlık, tırnakçılık vb …

Kasiyerlik kaç saat çalışıyor?

Iyi bir kasiyer nasıl olmalı?

Iyi bir kasiyer nasıl olmalı?

Kasiyer belgesi nasıl alınır?

Kasiyer Eğitimi Süresi 480 saatlik eğitim yaklaşık olarak 5 ay sürmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu alanda farklı saatlerdeki eğitimleri de bulunmaktadır. Bu nedenle eğitim koordinatörlerimizle görüşmeniz kurs seçimi yaparken size kolaylık sağlayacaktır.

Market çalışanları kaç saat çalışır?

Vardiyalı çalışma sistemi bulunan mağazalarda personellerin günlük çalışma saatleri 8,5 saattir. Sabah ve akşam vardiyası şeklinde gerekli ayarlamalar mağaza sorumlusu tarafından yapılır ve personellere bildirilir.

Migros çalışanları kaç saat çalışır?

Migros çalışanları kaç saat çalışır?
Migros personeli için günlük çalışma saati olarak 8,5 Saat belirlenmiştir. Market zincirinde vardiyalı bir sitem vardır. Toplam vardiya sayısı ikidir. Bir migros personeli haftanın 6 günü çalışıp bir günü ise izin yapmazktadır.

A101 de kaç saat çalışılıyor?

Haftada bir gün full yani 14 saat, ancak bu zamanda üç kez yarımşar saat mola hakkınız kullandırılıyor.

Şokta kaç saat çalışılıyor?

Şok Marketler Çalışma Saatleri Fazlalığı Bu da hiçbir çalışan 1 hafta içerisinde 45 saatten daha fazla çalıştırılamaz şeklinde ifade edilmektedir. Fakat biz personel olarak haftada en az 50 saat çalıştırılıyoruz ve …

Kasiyer müşteriye nasıl davranmalı?

Kasiyer müşteriye nasıl davranmalı?

Kasiyer maaşı hakkında bilgi vermiş olduğunuz için teşekkür ederim. Kasiyerlik mesleğinin genel tanımı ve çalışma şartlarıyla ilgili bilgiler de paylaşılmış. Peki, kasiyerlik nasıl öğrenilir sorusuna da açıklama yapmışsınız. Kasiyerlik eğitimi almak isteyenler için halk eğitim merkezlerinde sertifika programları bulunduğunu belirtmişsiniz.

Ayrıca, kasiyerlerin çalışma saatleri ve görevleri hakkında da detaylı bilgiler mevcut. Günlük çalışma sürelerinin genellikle işyerinin açılış ve kapanış saatlerine bağlı olduğu vurgulanmış. Bazı kasiyerler için günlük çalışma süresinin 10-12 saat olabileceği hatta zorunlu mesailerle 15 saate kadar uzayabileceği ifade edilmiş.

Market çalışanları ve market elemanlarının maaşlarına da değinilmiş. Market elemanı maaşlarının ortalama olarak 3.060 TL olduğu belirtilmiş. Market elemanları için en düşük maaşın 2.826 TL, en yüksek maaşın ise 3.300 TL olduğu bilgisi paylaşılmış.

Kasiyerlik mesleğinde iyi bir kasiyer olmanın temel özelliklerine ve kasiyerlik belgesi alma sürecine de açıklık getirilmiş. Kasiyerlik belgesi almak için 480 saatlik bir eğitim sürecinin gerektiği ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından farklı saatlerde eğitimlerin sunulduğu aktarılmış.

Migros, A101 ve Şok gibi marketlerde çalışanların günlük çalışma saatleri hakkında da bilgiler verilmiş. Bu market zincirlerinde vardiyalı çalışma sistemine geçildiği ve çalışanların buna göre planlandığı ifade edilmiş.

Son olarak, kasiyerin müşteriyle nasıl iletişim kurması gerektiği konusunda detaylı bir açıklama yapılmamış ama bu konuyu da merak ediyorsanız, genellikle kasiyerlerin güler yüzlü, hızlı, dikkatli, uygun ses tonu ve beden dili kullanabilen, müşteriyle iyi iletişim kurabilen ve sakin bir tavırla hizmet veren kişiler olmaları beklenir. Müşteri memnuniyeti kasiyerlik mesleğinde önemli bir faktördür. Umarım bu bilgiler faydalı olmuştur. Sorularınızı sormaya devam edebilirsiniz.

Proje yonetimi surecleri nelerdir?

Raporda tartisma bolumu nasil yazilir?