Modoratör
Yeni Üye
Kasiyerin diğer adı nedir?
kasaci, kasadan sorumlu kisi.
Kasiyer ne is yapar maasi?
Kasiyer ne is yapar maasi?
Tüm mesleklerde olduğu gibi kasiyerler içinde çalıştıkları süreye ve çalıştıkları yere alacakları maaş miktarları da farklılık gösterebilir. En düşük kasiyer maaşı 2300 lira, ortalama bir kasiyer maaşı 2500 lira ve en yüksek kasiyer maaşı da 2650 lira olarak gözlenmektedir.
Mağaza kasa sorumlusu ne iş yapar?
Haftalık ödeme planını çıkartan, günlük nakit akışını denetleyen, müşteri çek ve senetlerini bankaya veren, firma çeklerin takibini yapan, kasa defterini yazan ve kasa denkliğini sağlayan, perakende satışlarda yazar kasa ve post işlemlerini yapan, evrak intikalini sağlayan, bilgisayar kullanan nitelikli kişidir.
Kasiyerin görevi ne?
Kasiyerin görevi ne?
Kasiyerlik, müşterilerin kasa ile ilgili tüm işlemlerini ve kasa açılış-kapanışlarını belirli bir süre zarfı içerisinde gerçekleştirmek şeklinde bilinir. Market, mağaza ve sinema gibi ticari kuruluşlarda müşterilerin ödemelerinin gerçekleşmesinden kasiyerler sorumludur.
En iyi kasiyer nasıl olunur?
Kasiyer olmak için herhangi bir ön lisans ya da lisans eğitimi zorunluluğu bulunmasa da, Milli Eğitim ve Halk Eğitim'e bağlı kuruluşlarda kasiyerlik alanında çeşitli sertifika programları düzenlenir. Kasiyerliği meslek edinmek isteyen herkes programlara başvurabilir.
Kasiyer nelere dikkat etmeli?
Kasiyer nelere dikkat etmeli?
Kasiyer Olmak İçin Hangi Eğitimi Almak Gerekir?
- Bilgisayarda Kelime İşlemci ve Tablo Eğitimi.
- F Klavye Kullanımı
- Müşteri Özellikleri, İletişimi ve Memnuniyeti.
- Ticari Matematik ve İstatistik.
- Ticari Belgeler ve Ticari Defterler.
- Yazar Kasa Türleri ve Kullanımı
- Pos Makinesi Kullanımı
Kasada çalışanlara ne denir?
Kasiyer Ne Demek? Kasiyerlik, müşterilerin kasa ile ilgili tüm işlemlerini ve kasa açılış-kapanışlarını belirli bir süre zarfı içerisinde gerçekleştirmek şeklinde bilinir. Market, mağaza ve sinema gibi ticari kuruluşlarda müşterilerin ödemelerinin gerçekleşmesinden kasiyerler sorumludur.
Kasa Elemanı ne iş yapar?
Kasa Elemanı ne iş yapar?
Kasiyerlik bir meslek mi?
Meslek Tanımı : -Kasiyer, müşterinin kasa ile ilgili tüm işlemlerini ve kasa açılış-kapanışlarını, kendi başına ve belirli bir süre içerisinde yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.
Kasiyer olmak için ne yapmalıyım?
Kasiyer olmak için ne yapmalıyım?
Kasiyer Olma Şartları Nelerdir? Kasiyer olmak için herhangi bir ön lisans ya da lisans eğitimi zorunluluğu bulunmasa da, Milli Eğitim ve Halk Eğitim'e bağlı kuruluşlarda kasiyerlik alanında çeşitli sertifika programları düzenlenir. Kasiyerliği meslek edinmek isteyen herkes programlara başvurabilir.
Kasada açık çıkarsa ne olur?
20.-tl üzerinde ise ve fişlerden açığınızı bulamadıysanız kasa fişi kesmenizi gerektirecek açıktır. ilgili tutar büyüklüğüne göre iki taksitte maaşınızdan kesilir, sicilinize işlenir.