Son Konular

Kastamonu'da Tüfekle Vurulma Davası Mahkemede Görüşülüyor

Credits
1.229.824
white.jpg

Kastamonu'da 19 yaşındaki Fuat Camcı'nın tüfekle vurularak hayatını kaybetmesiyle ilgili davada 7 şüpheli yargılanmaya devam edildi. Duruşma, Kastamonu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşti. Tutuklu olan Ferdi D. ve Yusuf S. ile tutuksuz olan Eren E. ve Ahmet G. duruşmada hazır bulundu. Diğer tutuksuz sanıklar ise duruşmaya katılmadı.

Ferdi D. duruşmada yaptığı savunmada, olayın kendisini üzdüğünü belirterek, "Eğer kasıtlı olarak öldürmek isteseydim, araçtan inmeden direkt işlem yapardım ya da köye gelir gelmez saldırırdım. Ancak ben, onun köyden gitmesi için çaba sarf ettim fakat gitmedi ve sonrasında bu elim olay meydana geldi. Pişmanım, masum olduğumu kanıtlamak ve serbest kalmak istiyorum." dedi.

Yusuf S. de pişmanlığını dile getirerek, "Bu durumu istemezdim. Benim tahliyeme karar verilmesini talep ediyorum." şeklinde konuştu.

Cumhuriyet savcısı ise görüşünde, Ferdi D, Yusuf S. ve Eren E'nin "kasıtlı adam öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmasını, Ahmet G, Polat S, Onur Ş. ve Recep K'nin ise "delilleri yok etme ya da değiştirme" suçundan 5 yıl hapis cezası almasını talep etti.

Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Yolkonak köyü Yukarıyuva Mahallesi'nde, Aralık 2023'te meydana gelen olayda Fuat Camcı (19) ile Ferdi D, Yusuf S. ve Eren E. arasında bir anlaşmazlık yaşanmış, bu anlaşmazlık sonucunda tüfekle vurulan Camcı, hastaneye kaldırılmış ancak hayatını kaybetmişti.

Samsun Kültür Yolu Festivali: 9 Temsil Sanatseverleri Bekliyor!

Trabzonspor, Genç Sağ Bek Wagner Pina'yı Kadrosuna Kattı!