Son Konular

Katil damadın ifadesi çıktı: "Babamın kanlar içerisinde yerde yattığını görünce..."

Credits
1.241.424
1006

Olay, geçtiğimiz hafta Cuma günü merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Yayın Caddesinde yaşandı. Galericilik yapan Osman Uyar, kolonya imalathanecisi dünürü ve aynı zamanda akrabası Mehmet Özbahar'ı bulundurma ruhsatlı tabancası ile vurup, öldürdü. Babasının vurulduğunu gören Ali Musa Özbahar'da kayınpederinin elinden silahı alıp, Uyar'ı öldürdü. Olay yerinde gözaltına alınan Özbahar, çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

'SENİ VE SÜLALENİ ÖLDÜRECEĞİM DEYİNCE ENDİŞEYE KAPILDIM'

'SENİ VE SÜLALENİ ÖLDÜRECEĞİM DEYİNCE ENDİŞEYE KAPILDIM'

Ali Musa Özbahar'ın ifadesi de ortaya çıktı. Özbahar ifadesinde, "Osman Uyar konuşma esnasında babama ateş etmiş. Ben bu esnada büroda değildim. Silah sesleri üzerine büroya gittim. Babamın kanlar içerisinde yerde yattığını görünce polis ve ambulans çağırın diye bağırdım. Babamla ilgilenirken Osman Uyar silahla üzerime gelip, 'Seni ve sülaleni öldüreceğim' dedi. Aramızda boğuşma yaşandı ve elindeki silahı aldım. Osman, sendeleyerek dışarı çıkarken, 'Burada bekle. Seni ve sülaleni öldüreceğim' dedi. Araca doğru binerken bende arkasından yetiştim. Araca bindiğinde kafasına eğdi ve bir şeylerle uğraşmaya başladı. Ben araçtan başka bir silah alacağını düşündüm. Endişe ile ondan aldığım silahla ona doğru ateş ettim. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Ben sonra babamın yanına geri döndüm" dedi.
Ali Musa Özbahar'ın ifadesi de ortaya çıktı. Özbahar ifadesinde, "Osman Uyar konuşma esnasında babama ateş etmiş. Ben bu esnada büroda değildim. Silah sesleri üzerine büroya gittim. Babamın kanlar içerisinde yerde yattığını görünce polis ve ambulans çağırın diye bağırdım. Babamla ilgilenirken Osman Uyar silahla üzerime gelip, 'Seni ve sülaleni öldüreceğim' dedi. Aramızda boğuşma yaşandı ve elindeki silahı aldım. Osman, sendeleyerek dışarı çıkarken, 'Burada bekle. Seni ve sülaleni öldüreceğim' dedi. Araca doğru binerken bende arkasından yetiştim. Araca bindiğinde kafasına eğdi ve bir şeylerle uğraşmaya başladı. Ben araçtan başka bir silah alacağını düşündüm. Endişe ile ondan aldığım silahla ona doğru ateş ettim. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Ben sonra babamın yanına geri döndüm" dedi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Ali Musa Özbahar'ın ifadesine göre yaşanan olay gerçekten üzücü ve karmaşık bir durumu ortaya koyuyor. Babasının vurulduğunu gören ve ardından katil damadıyla karşı karşıya gelen Ozbahar'ın, kendisini ve ailesini korumak için böyle bir eylemde bulunduğu anlaşılıyor. Şiddet içeren bir olayın sonucunda iki kişinin hayatını kaybetmiş olması gerçekten büyük bir trajedi.

Olayın detaylarına baktığımızda, Osman Uyar'ın tehditler savurduğu ve silah çektiği durumunun endişe yarattığı görülüyor. Ali Musa Ozbahar'ın, anlık bir kararla tepki verdiğini ve kendisini savunduğunu ifade etmesi dikkat çekici. Ancak her ne olursa olsun, yaşanan bu tür olaylar son derece üzücü ve kaçınılması gereken durumlar.

Olayın detayları hakkında bilgi verildiği için teşekkür ederiz. Benzer türdeki şiddet olaylarının yaşanmaması dileğiyle, adaletin yerini bulmasını umuyoruz. Toplum olarak daha güvenli ve barış içinde bir yaşam için çaba sarf etmeli ve benzer olayların tekrar yaşanmaması için önlemler alınmalıdır.

Sivasspor'da Nikolic ameliyat oldu!