Son Konular

Kavurmalı Pilav

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Kavurmalı Pilav Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı terme pirinci
Yarım çay bardağı tel şehriye
150 gram kavurma
1 yemek kaşığı tereyağ
2,5 su bardağı su
Tuz

Kavurmalı Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Pirinçler evvelden sıcak tuzlu suda bir saat kadar bekletilir.
Tereyağını pilav tenceremize alıp eritiyoruz tel şehriyeleri ekleyip, kavuruyoruz.
Güzelce yıkadığımız pirinçleri ekleyip, 3-4 dk kadar kavuruyoruz.
2,5 su bardağı sıcak suyu ve tuzu ekleyip, karıştırıp, kavurmayı da üste ekleyip, kısık ateşte pirinç suyu çekene kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun
Kavurmalı Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Limonlu Cheesecake Topları

S

Adana Kebap (Gerçek Tarifi)

  1. Konular

    1. 1.280.301
  2. Mesajlar

    1. 1.676.663
  3. Kullanıcılar

    1. 31.583
  4. Son üye

Geri
Üst Alt