- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Kaybolan mesaj nasıl kapatılır?
Kaybolan mesaj modunu açtığınız zaman karşı tarafa bunu açtığınıza dair bildirim gitmektedir. Ayrıca kaybolan mesaj modunu kapatmak isterseniz yine aynı şekilde sayfanın altından yukarı doğru parmağınızı kaydırarak bu modu kapatabilirsiniz.
Kaybolan mesaj modu neden açılır?
Instagram DM'den gelen bir mesajı "Instagram kaybolan mesaj modunu açmak için yukarı kaydır" seçerek yukarı kaydırdığınızda mesaj kaybolacaktır. Bu işlemi bütün yazışmalarınızda yaparsanız görülen mesajlar tekrar geri gelmeyecektir.
Kaybolan mesaj modunda alındı ne demek?
Kaybolan mesaj modu ortaktır. Bir kişi bu modu açtığında sohbetteki herkes için açılır. Kaybolan mesaj modunda gerçekleştirilen konuşmalar artık görünmüyor olsa bile konuşmalar şikayet edilebilir. Normal sohbette olduğu gibi kaybolan mesaj modunda da mesaj gönderimini geri alabilir ve çeşitli emojiler iletebilirsiniz.
Silinen mesajları nasıl geri alabilirim?
Google Drive ile Android için WhatsApp silinen mesajları geri getirme:
- Adım #1: WhatsApp mobil uygulamasını silin ve yeniden yükleyin.
- Adım #2: Telefon numaranızla giriş yapın.
- Adım #3: Verilerinizin Google Drive'dan geri yüklenmesini isteyin.
- Adım #4: Silinen mesajları geri getirme işlemi tamamlandı.
WhatsApp kaybolan mesaj nasıl gönderilir?
2020 Kasım ayında WhatsApp kullanıcılarına sunulan bu özelliği aktif hale getirmek için akıllı telefonlarınızdan uygulamaya tıklayın daha sonra sohbetlere tıklayın ve ardından kiminle yaptığınız sohbetlerde süreli yani kaybolan mesaj kullanmak istiyorsanız o kişinin ismine dokunun.
Instagram'da silinen mesajlar nasıl geri getirilir?
Instagram hesabınızda oturum açtıktan sonra, kurtarma işlemine başlamak için "Mesajları Kurtar" seçeneğine dokunun, Gerçekten bir insan olduğunuzu kanıtlamak için insan doğrulamasını tamamlayın, ardından silinmiş Instagram mesajlarını kurtarabilirsiniz.
Herhangi bir tarayıcıda Facebook web sayfasına gidin ve Instagram hesabınızla bağlantılı Facebook hesabınızla oturum açın. Ardından Facebook Gelen Kutusunu kontrol edin. Sol menü çubuğunda Instagram Direct simgesine dokunun ve Instagram Direct mesajlarınızı burada bulacaksınız.