Son Konular

Kaymak Tarifi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Kaymak Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo çiğ süt

Kaymak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1 kilo çiğ süt yavaş yavaş kaynatılır, süt kaynadıkça havalandırılır, burada kıymetli olan taşmaması.
15 dakika sonunda üst alanda kaymak katmanı oluşmaya başlar.
Kaymak katmanı büsbütün oluşunda tencerenin altı kapatılır.
Üst kısmı bozulmadan yavaş formda buzdolabına konulur, 1 gün bekledikten sonra kaymağımız hazır. Afiyet olsun
Kaymak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Ispanaklı Gül Böreği

S

Mercimek Çorbası

  1. Konular

    1. 1.261.455
  2. Mesajlar

    1. 1.659.088
  3. Kullanıcılar

    1. 31.222
  4. Son üye

Geri
Üst Alt