haberci
Efsanevi Üye

Karlıova'nın sevilen Kaymakamı Tufan Bağır Gilan, yeni görev yeri olan Van'ın İpekyolu ilçesine atanmasının ardından duygusal bir veda mesajı yayımladı.
Kaymakam Gilan, veda mesajında, üç yıl boyunca büyük bir özveriyle yürüttüğü Karlıova Kaymakamlığı görevini sonlandırmanın burukluğunu yaşadığını belirterek, "Bu süre zarfında, iş arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden kurumsal ve sosyal alanlardaki görevlerimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Bu nedenle tüm çalışma arkadaşlarıma minnettarım." ifadelerini kullandı.
Görev süresi boyunca "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" ilkesini benimseyerek vatandaşların talep ve şikayetlerini bizzat dinleyip Karlıova halkıyla sıkı bir bağ kurmaya gayret ettiğini aktaran Gilan, sözlerine şöyle devam etti:
"Sevincinize ortak olduk, sıkıntılarınızı dinleyip çözüm yolları aradık, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu sebeple hepinizden haklarınızı helal etmenizi diliyor, size olan minnetimi sunuyorum. Karlıova'dan değerli tecrübeler kazandım, çok kıymetli dostluklar edindim ve güneşin en güzel battığı yer olarak gördüğüm bu topraklardan ayrılırken tüm vatandaşları saygı, sevgi ve özlemle selamlıyorum. Hoşçakalın Karlıova, yollarımızı ayırsa da kalbim burada kalacak."