haberci
Meraklı Üye

Kayseri'de, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) geç kalan öğrencilere polis ekipleri yardım elini uzattı. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruya göre, polisler öğrencilerin sınav yerlerine yetişmeleri için seferber oldular.
Kent genelinde görev yapan polis ekipleri, sınava geç kalmamak için koşuşturan öğrencileri özel araçları ve motosikletleriyle sınav salonlarına taşıdı. Ekipler öğrencileri sınav başlamadan önce yetiştirmeyi başardılar.
Trafik polisinin bir öğrenciyi motosiklete alıp "Endişelenme, seni zamanında yetiştireceğim." dediği anlar, duygusal bir tablo oluşturdu. Başka bir polis memurunun da öğrenciyi sınava gireceği okula götürmesi çevredeki vatandaşlar tarafından alkışlandı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, "Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamındaki merkezi sınav için geç kalmamaları için tüm ekiplerimizle gençlerimizin yanındayız. Geleceğimizin teminatı gençlerimize sınav sürecinde başarılar dileriz." mesajı yer aldı. Bu anlamlı yardım hareketi, öğrencilerin sınav stresine bir nebze de olsa destek olmayı amaçlıyordu.