Son Konular

Kayseri Polisi Geciken YKS Öğrencilerine Destek Verdi

Credits
1.241.641
white.jpg

Kayseri'de, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) geç kalan öğrencilere polis ekipleri yardım elini uzattı. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruya göre, polisler öğrencilerin sınav yerlerine yetişmeleri için seferber oldular.

Kent genelinde görev yapan polis ekipleri, sınava geç kalmamak için koşuşturan öğrencileri özel araçları ve motosikletleriyle sınav salonlarına taşıdı. Ekipler öğrencileri sınav başlamadan önce yetiştirmeyi başardılar.

Trafik polisinin bir öğrenciyi motosiklete alıp "Endişelenme, seni zamanında yetiştireceğim." dediği anlar, duygusal bir tablo oluşturdu. Başka bir polis memurunun da öğrenciyi sınava gireceği okula götürmesi çevredeki vatandaşlar tarafından alkışlandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, "Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamındaki merkezi sınav için geç kalmamaları için tüm ekiplerimizle gençlerimizin yanındayız. Geleceğimizin teminatı gençlerimize sınav sürecinde başarılar dileriz." mesajı yer aldı. Bu anlamlı yardım hareketi, öğrencilerin sınav stresine bir nebze de olsa destek olmayı amaçlıyordu.

Hatay polisi sınava geç kalan adaylara yardım eli uzattı!

İstanbul'da YKS Temel Yeterlilik Testi Heyecanı Yaşandı

Benzer Konular

Denizli'de, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu için hazırlanan 10 aday, polis ekipleri tarafından zamanında sınav yerine ulaştırıldı. YKS'nin Temel Yeterlilik Testi'ne girecek iki aday, kimliklerini yanlarında bulundurmamış olduklarını fark ettiklerinde endişelenmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Elazığ'da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne yetişme endişesi taşıyan bir grup öğrenci, polislerin desteğiyle sınav merkezine ulaştırıldı. Sınav öncesinde çeşitli sebeplerden dolayı sınava geç kalan adaylar, polis ekiplerinden yardım istedi ve bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Bolu ve Karabük'te düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testi (AYT) oturumunda geç kalmak üzere olan öğrenciler için beklenmedik bir yardım geldi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi kampüsünde sınava girecek bir grup öğrenci, çeşitli sebeplerden dolayı sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1
Bursa'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girecek adaylar, heyecanla sınav merkezlerine koşarken, bazıları ise geç kalmaları veya kimlik unutmaları nedeniyle endişeleniyordu. TYT bugün Türkiye genelinde 81 il ve KKTC'nin başkenti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Adana'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) geç kalmak üzere olan bir grup öğrenci, son anda polislerin yardımıyla sınav merkezine yetiştirildi. Sınava giriş için gerekli olan kimliklerini kaybeden veya unutan bazı adaylar, polis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.801
  2. Mesajlar

1. 1.680.177
  3. Kullanıcılar

1. 31.884
  4. Son üye

Geri