haberci
Efsanevi Üye

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü, halter sporcularına yönelik ekipman dağıtım töreni düzenledi. Bu özel etkinliğe, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı da katıldı. Malzeme dağıtım töreninde, kulübün halter sporcularına yeni ekipmanlar sunuldu. Dağıtım işlemleri, İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve Kulüp Başkanı Nihal Sert tarafından gerçekleştirildi.
Ali İhsan Kabakcı, "Sporcularımıza düzenlediğimiz ekipman dağıtım törenleri, kulübümüzün destek çalışmalarının sadece bir parçası. Her spor dalına gereken ilgi ve desteği göstereceğiz. Bu vesileyle, Spor Kulübü Başkanı Nihal Sert'e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Yeni ekipmanlarıyla donanan sporcularımıza başarılar diliyor, önümüzdeki müsabakalarda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.
Geçtiğimiz haftalarda da okçuluk branşı için benzer bir etkinlik düzenleyen Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuların ihtiyaçlarını karşılama konusundaki kararlılığını bir kez daha göstermiş oldu. - KAYSERİ