Son Konular

Kayseri'de Kaçak Tütün Operasyonu: 220 Bin Makaron Ele Geçirildi

Credits
1.241.641
white.jpg

Kayseri'de 220 bin makaron (filtreli sigara kağıdı) ve 105 kilogram tütün ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir evde bandrolsüz makaron dolumu yapıldığı ve satışa sunulduğu yönünde ihbar üzerine harekete geçti.

Adreste arama yapan ekipler, 220 bin makaron, 105 kilogram tütün ve elektrikli sigara dolum makinesi ele geçirdi.

Gözaltına alınan A.Ş. hakkında adli işlem başlatıldı.

Benzer Konular

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, 108 bin 600 kaçak makaron ele geçirildi ve 1 şüpheli tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Samsun'da KOM polisinin gerçekleştirdiği operasyonda büyük miktarda kaçak makaron ele geçirildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesinde düzenledikleri operasyonda 200 bin adet kaçak makaron buldu. Olayla ilgili bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Adanada 18 milyon 330 bin makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi, gözaltına alınan 2 zanlıdan 1i tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Sarıçam ilçesinde kaçak ürün bulunduğu belirlenen tır ve kamyonda arama yaptı. Araçlarda...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
Adana'da 6 milyon 500 bin makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Sarıçam ve Seyhan ilçelerinde durdurulan tır ve minibüste arama yaptı. Araçlarda 6 milyon 500 bin makaron...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Samsun’un İlkadım ilçesinde gerçekleşen operasyonda 200 bin adet kaçak makaron ele geçirildi ve bir zanlı gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İlkadım ilçesinde bulunan bir ikamete baskın düzenledi. Yapılan arama sonucunda 200 bin adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  1. Konular

1. 1.281.801
  2. Mesajlar

1. 1.680.157
  3. Kullanıcılar

1. 31.881
  4. Son üye

Geri