haberci
Efsanevi Üye

KAYSERİ'nin Felahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Yaşar Kolsuz (50) ve Üzeyir Karakoç (80) isimli iki kişi hayatını kaybetti.
Kaza, sabah saatlerinde Felahiye ilçesinin Kuruhöyük Mahallesi'nde gerçekleşti. Sürücüsü Osman Y. olan 38 GF 366 plakalı araç, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bekleyen Yaşar Kolsuz ve Üzeyir Karakoç'a çarptı. Yaşar Kolsuz olay yerinde hayatını kaybederken, Üzeyir Karakoç ağır yaralandı. Kazanın ardından jandarma ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yaralı Üzeyir Karakoç, ilk müdahalenin ardından Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Cenazelerin otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi'ne götürülürken, kaçmaya çalışan araç sürücüsü Osman Y. ise yakalandı ve gözaltına alındı.
Yaşar Kolsuz'un yaklaşık 15 yıl önce bir traktör kazası geçirerek sol ayağını kaybettiği ortaya çıktı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
---
Bu değişikliklerle metni daha akıcı ve ilgi çekici hale getirdim. Haberin detayları paragraflara ayrılarak daha düzenli bir yapı oluşturdum. Aynı zamanda anahtar kelimeleri de metne ekleyerek SEO dostu bir yazı haline getirdim.