Son Konular

Kayseri'de Öğrenciler YKS AYT Sınavına Girdi

Credits
1.230.245
white.jpg

KAYSERİ'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı devam ediyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından düzenlenen YKS'nin ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) bugün Kocasinan ilçesinde gerçekleşti. Sınav saati yaklaşırken adaylar ve aileleri okul bahçesinde bir araya geldi. Kimi öğrenciler heyecanlı bir şekilde sınav salonuna doğru ilerlerken, kimisi ise cep telefonlarını emanet etmek zorunda kaldı. Sınav kapısının kapanmasına sadece 2 dakika kala bir öğrenci koşarak içeri girdi, diğer adaylar ise sınav heyecanıyla beklemeye başladı. AYT'de adaylara toplamda 160 soru sorulacak ve 180 dakika süre verilecek. Sınavın başlamasıyla birlikte aileler de dışarıda çocuklarını beklemeye başladı. Kayseri'deki sınav atmosferi kameralara yansıdı.

İran Füzeleriyle İsrail'i Hedef Alan Tehlikenin Büyüklüğü!

Benzer Konular

Kayseri'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi (AYT), heyecan dolu bir şekilde başladı. YKS'nin Kayseri ayağında da adaylar, sınava girecekleri okullara doğru yola çıktılar. Sabahın erken saatlerinden itibaren hareketlenen sokaklar, sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
SAMSUN'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) heyecan dolu bir atmosferde başladı. Öğrenciler sınav öncesi koşarak salonlara girdi, aileler ise dışarıda çocukları için dualar etti. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Eskişehir'de veliler, bugün gerçekleşen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi'ne (AYT) giren çocuklarını desteklemek için okul bahçelerinde toplandı. Kimisi çay içip sohbet ederken kimisi dualarla çocuklarının başarısına destek oldu. YKS'nin ikinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Kayseri'de YKS Sınavı Heyecanı: Dakikalar İçinde Yetişen Adaylar İçin Polis Ekipleri Devrede Kayseri'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) AYT oturumuna geç kalan adaylar, polis ekipleri tarafından desteklendi. Polisler, sınava yetişmeye çalışan adayları hızla okullara götürmek için ekip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı milyonlarca üniversite adayını sarstı! Türkiye genelinde 81 il ve KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da 250 sınav merkezinde gerçekleşen YKS'nin ilk ayağı olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) dün yapıldı. Bugün ise adaylar AYT ve YDT için ter dökecek. TYT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.651
  3. Kullanıcılar

1. 31.777
  4. Son üye

Geri