Son Konular

Kayseri'de Polis Adayları YKS Sınavına Son Anda Yetişti!

Credits
1.230.370
white.jpg

Kayseri'de YKS Sınavı Heyecanı: Dakikalar İçinde Yetişen Adaylar İçin Polis Ekipleri Devrede

Kayseri'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) AYT oturumuna geç kalan adaylar, polis ekipleri tarafından desteklendi. Polisler, sınava yetişmeye çalışan adayları hızla okullara götürmek için ekip otoları ve motosikletlerle harekete geçti. Adaylar araçlardan inerek koşarak sınav salonlarına ulaştı ve kapılar kapanmadan içeri girmeyi başardı. İl Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, YKS sınavına giren gençlerin sınav stresiyle baş etmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Geleceğin teminatı olan gençlere başarılar dileyen İl Emniyet Müdürlüğü, adayların sınavlarında başarılı olmalarını temenni etti.

Benzer Konular

Kayseri'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi (AYT), heyecan dolu bir şekilde başladı. YKS'nin Kayseri ayağında da adaylar, sınava girecekleri okullara doğru yola çıktılar. Sabahın erken saatlerinden itibaren hareketlenen sokaklar, sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Muğla'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) yetişmekte zorlanan öğrencilere polis ekipleri destek oldu. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınav için sabahın erken saatlerinden itibaren okullara gitmek üzere hareket eden öğrenciler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Bursa'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girecek adaylar, heyecanla sınav merkezlerine koşarken, bazıları ise geç kalmaları veya kimlik unutmaları nedeniyle endişeleniyordu. TYT bugün Türkiye genelinde 81 il ve KKTC'nin başkenti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Bolu ve Karabük'te düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testi (AYT) oturumunda geç kalmak üzere olan öğrenciler için beklenmedik bir yardım geldi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi kampüsünde sınava girecek bir grup öğrenci, çeşitli sebeplerden dolayı sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
1
Karaman'da YKS Sınavına Geç Kalan Adaylar Sınava Alınmadı Karaman ilinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumuna yetişemeyen adaylar maalesef sınava alınmadı. ÖSYM tarafından düzenlenen YKS Temel Yeterlilik Testi Karaman'da gerçekleşti ve adaylar heyecanla sınav salonlarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.141
  2. Mesajlar

1. 1.678.836
  3. Kullanıcılar

1. 31.783
  4. Son üye

Geri