haberci
Meraklı Üye

M.Ö.'nün hayatını kaybettiği bir trafik kazasıyla ilgili Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan S.Ç., istinaf mahkemesinin kararı sonucunda tekrar mahkemeye çıktı ve 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemede alkollü olduğu ortaya çıkan S.Ç., kazanın sarhoşluğundan kaynaklanmadığını iddia etti ve "Kazadan sonra ilk müdahaleyi ben yaptım. Kusurlu değilim, uzun yıllardır araç kullanıyorum ve ilk kez kaza yaptım" dedi.
Duruşmaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılan bazı mağdurlar şikayetlerini geri çekerken, duruşmada bulunan bir diğer mağdur S.Ö. ise sanığın cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme, S.Ç.'ye 'Bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verme' suçundan 3 yıl 7 ay 10 gün hapis cezası verirken, yurtdışı yasağının devamına ve ehliyetine 1 yıl süreyle el konulmasına karar verdi. - KAYSERİ
---
Kayseri'de Trafik Kazası Sonucu Ölen Kişinin Davası Yeniden Görüldü
M.Ö.'nün yaşamını yitirdiği trafik kazasıyla ilgili Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tekrar yargılanan S.Ç., istinaf mahkemesinin kararının ardından 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemede alkollü olduğu belirlenen S.Ç., kazanın sarhoşluğundan kaynaklanmadığını savunarak "Kazadan hemen sonra müdahale ettim. Suçsuzum, uzun yıllardır araç kullanıyorum ve bu ilk kaza" dedi.
Duruşmaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılan bazı mağdurlar şikayetlerini geri alırken, salonda bulunan bir diğer mağdur S.Ö. ise sanığın cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme, S.Ç.'ye 'Bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verme' suçundan 3 yıl 7 ay 10 gün hapis cezası verirken, yurtdışı yasağının devamına ve ehliyetine 1 yıl süreyle el konulmasına karar verdi. - KAYSERİ