haberci
Efsanevi Üye

Kayseri Mobilyacılar Odası'nın girişimiyle hayata geçirilen KAYMOBSAN İhtisas Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi son genel kurulunu gerçekleştirdi. Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Ercan Sarıkaya, İncesu-Süksün bölgesinde kurulacak olan sanayi sitesinin Kayseri'nin ilk orta boy sanayi tesisi olacağını duyurdu.
KAYMOBSAN İhtisas Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin genel kurulu, Kayseri OSB-Ahi Evran Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Genel kurula yoğun ilgi gösteren KAYMOBSAN üyeleri, başkanlığı Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Ercan Sarıkaya'nın yaptığı Divan Başkanlığı eşliğinde toplandı. Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından yönetim ve denetim kurullarının raporlarının sunulmasıyla başladı. Gelir-gider bilançosu ve faaliyet raporu oybirliği ile onaylandı. Yönetim ve denetim kurulları ibra edildi ve genel kurul gündemindeki tüm konular kabul edildi. Başkan Sarıkaya, üyelere yeni sanayi sitesi hakkında detaylı bilgi verdi.
Yaklaşık 3 milyon metrekarelik alanda hayata geçirilecek olan KAYMOBSAN İhtisas Sanayi Sitesi'nin orta boy sanayi tesisleri arasında öne çıkacağını vurgulayan Başkan Sarıkaya, "İş yerlerimizin gelişmesi, istihdamın ve ihracatın artması bizleri mutlu edecek" şeklinde konuştu.
Proje alanının belirlenmesi için yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Başkan Sarıkaya, projenin nasıl şekilleneceği, kullanılacak imkanlar ve iş yerlerinin tasarımıyla ilgili bilgiler paylaştı. - KAYSERİ