Son Konular

Kazazedeye yardım etmek için durdu! Kazaya sebep oldu

Credits
1.261.106
597

Edinilen bilgiye göre kaza saat 05.00 sularında Sivas - Erzincan karayolu Yarhisar Köyü yakınlarında meydana geldi. Kazada ilk olarak A.T. sürdüğü 58 ZA 569 plakalı traktörle Zara'dan Hafik istikametine seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek tarlaya uçtu.

Sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken kazayı gören 38 GS 017 plakalı tır sürücüsü durupyardımetmekistedi. Arkasından gelmekte olan U.S'nin kullandığı çekici de duramayarak tıra arkadan çarptı.

yardım

etmek

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu görüntüde, Sivas - Erzincan karayolunda meydana gelen bir kaza hakkında bilgi veriliyor. Kazada, A.T. isimli sürücünün kontrolündeki 58 ZA 569 plakalı traktörün Yarhisar Köyü yakınlarında seyir halindeyken tarlaya uçtuğu belirtiliyor. Kazayı gören 38 GS 017 plakalı tır sürücüsü yardım etmek istedi ancak arkadan gelen U.S'nin kullandığı çekici duramayarak tıra çarptı.

Kazalarda herhangi bir can kaybı olmadan sadece maddi hasar meydana geldiği umarım. Trafik kazaları her zaman üzücü olaylardır ve herkesin dikkatli olması gerektiğini hatırlatmak önemlidir. Tüm sürücülere güvenli ve dikkatli sürüşler dilerim. Eğer yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen ilgili yetkililere başvurun. Güncel haberler için ise haber sitelerini takip etmeyi unutmayın.

1. Konular

1. 1.283.021
  2. Mesajlar

1. 1.684.157
  3. Kullanıcılar

1. 32.264
  4. Son üye

Geri
Üst Alt