Son Konular

Kediler Neden garip ses cikartir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.883
Meslek
Webmaster

Kediler Neden garip ses çıkartır?

Kediler Neden Ağlar Gibi Ses Çıkarır? 1- Aç oldukları için: Kedilerin ağlar gibi ses çıkarmalarının temel nedeni acıkmalarıdır. Yine aynı şekilde uzun bir süredir su içmeyen kediler de ağlar gibi ses çıkarabilir.

Kedi Neden kuş sesi çıkarır?

Kediler, avlanmaya hazırlanırken de bu sesi çıkarır. Bu nedenle çıkardıkları bu ses hayal kırıklıklarından çok fazla etkilenmemelerine ve stres atmalarına izin verir.
Kediler Neden gece bağırır?
Kediler uyumayı çok severler. Uyumadıklarında ise uyku için dalmayı beklemezler ve enerjileri harcalar. Bu enerji harcarken de geceleri aktif olup miyavlayabilirler. Yeni bir eve taşındıysanız, bu durum kedide bir düzen bozukluğuna sebebiyet verebileceğinden geceleri sevimli dostunuz miyavlayabilir.
Kediler hangi sesi çıkarır?
Mırlama veya gırlama Mırlama, ya da bazı kesimlerde anıldığı üzere gırlama; gırtlak, diafram ve birçok çevre organın iş birliği ile çıkardığı bir ses. Georgia Üniveristesi öğretim üyelerinden Sharon Crowell-Davis'e göre mırlama çoğu zaman kedilerin mutlu olduklarında çıkardıkları bir ses olarak biliniyor.

Kediler kuş sesi çıkarır mı?

Kedilerin 'cıvıltı'sı kuşların çıkardığı cıvıltıyla benzerlik gösteriyor ancak biraz daha gırtlaktan geliyor ve kesik kesik çıkıyor. Kendi aileleri veya sevdikleri insanların etrafındayken bu sesi çıkarıyorlar. Genellikle yiyecekle ilgili hoşlarına gitmeyen bir durum olduğunda bu sesi çıkarıyorlar.

Kedi sahibine Tıslar mı?

Kendini rahat hissetmeyen bir kediyi aşılamak veya tedavi etmeye çalışmak, tıslama ile sonuçlanabilir. Tıslayan bir kedi açıkça sizi uyarıyordur.
Kediler Neden derin nefes alır?
Kongenital kalp hastalıklarından tutun, bronşiyal hastalıklar gibi kronik solunum hastalıkları kedilerde bu hızlı solumanın nedenleri arasında yer alabilir. Bunların yanı sıra kalp kurdu, astım, travma, anemi (kansızlık), sinirsel rahatsızlıklar, karın bölgesinde genişleme de kedilerde hızlı solumaya neden olabilir.
Kedim geceleri çok Miyavlıyor ne yapabilirim?
Kedim geceleri çok miyavlıyor şikayeti duyuyorsanız kedinizle daha çok ilgilenerek ve onunla sosyalleşebileceğiniz oyunlar oynayarak gece hareketliliğini kontrol altına alabilirsiniz. Açlık: Kedilerde gece hareketliliğini miyavlama ile destekleyen en önemli nedenlerden biri de açlıktır.

Kanatli Hayvan Hastaliklari Nelerdir?

Gmail engeli nasil kaldirilir?

1. Konular

1. 1.282.023
  2. Mesajlar

1. 1.680.877
  3. Kullanıcılar

1. 31.940
  4. Son üye

Geri
Üst Alt