<
Modoratör
Yeni Üye
Kedimin gece benimle uyuması için ne yapmalıyım?
Kedinizin gece uyumasını sağlamanın yolları
- Kedinizi gün içinde aktif tutun.
- Kedinizi yürüyüşe çıkarın.
- Kedinize, onun zihnini meşgul edecek oyuncaklar verin.
- Gün içinde kedinizin oyuncaklarını etrafta bırakın, böylece kediniz uyumak yerine oyun oynayacaktır.
- Uyumadan önce kedinizle oynayın.
Kediler gece yalnız uyur mu?
Kediler gece yalnız uyur mu?
Yalnız uyumak yavru kediniz için iyidir. Aynı zamanda sizin uyku düzeninize alışmasını da sağlar. Bir kedi taşıma çantası uyuklamak için ideal bir yerdir. Bununla birlikte yataktan çıkmaya gönüllü olmasını sağlamak ve istemediğiniz zaman odaya girmemesini sağlamak adına da önemlidir.
Kedi yatağına nasıl alıştırılır?
Kedi yatağına nasıl alıştırılır?
Kedi Yatağına Nasıl Alıştırılır? Yumuşacık yatak yaptık ona yatmıyor nasıl alıştırırım. Siz mi yaptınız gerçekten helal olsun ellerinize sağlık çok güzel olmuş
Bir kedi yatağında yatıyor ki yatıyorlar?
Ahahahaha hangi kedi yatağında yatmışki sizinki yatsın…Canları nerede isterse orada yatıyorlar…Fazla takmaya gerek yok,belki zamanla benimser,boş karton koli koy o yataktan daha çok sever eminim
Merhaba Kedim hiç yatağında yatmıyor?
Merhaba Kedim hiç yatağında yatmıyor?
Merhaba kedim hiç yatağında yatmıyor. Üzeri açık minder tarzında yatağı var. Aldığım günden beri hiç yatmıyor sürekli koltukların altında veya kapınun eşiğindeki uyumayı tercih ediyor. Sizce üzeri kapalı yatak mı almayalıyım?
Yatmayı çok seviyor kediler?
Yatmayı çok seviyor kediler?
Biz de kalorifere asılan yatak yaptık, ilk birkaç gün tınlamadılar. Sonra kendi kendilerine girip yatmaya başladılar. Karanlık ortamda veya sıcak yerlerde yatmayı daha çok seviyor kediler. Bu tip alanlara yerleştirebilirsiniz yatağı. Üzerine de sevdiği bir oyuncak varsa koyun isterseniz. Gerisi, akışına bırakmak