<
		
                    
                         
                
				
		
			
		
	
		
	 
					
				
				
					
	
                    
			T 
		
                       
                theking
Kesme Çorba Tanımı İçin Materyaller
2 tane soğan
1 tane domates
5 yemek kaşığı sıvı yağ
1 litre soğuk su
Tuz
Yarım tabak kesme (erişte) çorba
Ayran
Üzerine:
Kuru nane
Kesme Çorba Tanımı Yapılışı
Tencereye sıvı yağ koyup doğranan soğanları kavuruyoruz.
Sonra domates ekleyip kavuruyoruz .
Akabinde su eklenir su kaynayınca kesme çorba tencereye dökülür.
Çorba pişirmeye bırakılır .
Tuz eklenir karıştırılır.
Çorba pişince ocaktan aldıktan sonra üzerine nane eklenir.
Servis yaparken ayran katılarak yenir.
Ayran 1 servis kasesine 2 yemek kaşığı katılır. Afiyet olsun
				
			2 tane soğan
1 tane domates
5 yemek kaşığı sıvı yağ
1 litre soğuk su
Tuz
Yarım tabak kesme (erişte) çorba
Ayran
Üzerine:
Kuru nane
Kesme Çorba Tanımı Yapılışı
Tencereye sıvı yağ koyup doğranan soğanları kavuruyoruz.
Sonra domates ekleyip kavuruyoruz .
Akabinde su eklenir su kaynayınca kesme çorba tencereye dökülür.
Çorba pişirmeye bırakılır .
Tuz eklenir karıştırılır.
Çorba pişince ocaktan aldıktan sonra üzerine nane eklenir.
Servis yaparken ayran katılarak yenir.
Ayran 1 servis kasesine 2 yemek kaşığı katılır. Afiyet olsun
 
	








