<
Editör
Yeni Üye
Kez defa ne demek?
Defa kelimesi Türkçe'de "" anlamına gelir. Defa kelimesi Türkçe'de "Kez, kere, sefer, yol." anlamına gelir.
Defa ne demek TDK?
Defa ne anlamı? Defa kelimesi Türkçe'de "1. itiş, darbe, 2. bir kerede ödeme" anlamına gelir.
Kez ne anlama geliyor?
Kez ne anlama geliyor?
Kez kelimesi Türkçe'de "" anlamına gelir. Kez kelimesi Türkçe'de "Bazı sayı sıfatlarıyla birlikte kullanılarak bir olayın ve olgunun her bir tekrarlanışını bildiren söz, defa, kere, sefer, yol." anlamına gelir.
Ker Kürtçe ne demek?
Ker=eşek Kêr=bıçak…
Bir çok kez ne demek?
Bazı sayı sıfatlarıyla birlikte kullanılarak bir olayın ve olgunun her bir tekrarlanışını bildiren söz, defa, kere, sefer. Times.
Kıza Kera ne demek?
Kıza Kera ne demek?
kürtçede eşşeğin ammı anlamına gelir ve bütün küfürlerin temel öğesini oluşturur.
Kuzu Keri ne demek küfür?
kürtçe eşeğin am'ı anlamına gelen küfür.
Kuzen Keri ne demek?
kürtçe "eşeğin amı" manasına gelir. ayrıca gündelik hayatta, hoş olmayan durumları anlatmak için kullanılır. misal: "dün gece çok içtim, baya kuzi keri oldum" gibi. cousin kerry,kürt mitolojisinde eski abd dış işleri bakanına verilen isim.
Kuze tenim ne demek?
Kuze tenim ne demek?
kürtçe'de "ez kuze diyattenim" diye bir söz var "ben senin için dünyayı bile değiştiririm" anlamına geliyor şu naifliğe bak.
Kera Çöle ne demek?
snsjsjjs ar Twitter: "Kürtçede 'kera çole' diye bir ibare vardır.Çok Zekisin anlamına gelir #kürtçe #kürtçesözler #kurdi" / Twitter.
Kuze kere ne anlama geliyor?
Kürtçede kuze Reş ne demek?
Kürtçede kuze Reş ne demek?
KUZI kurt ne demek? Kuze Kere ya da Kuzi keri Kürtçe olup anlamı ise Eşeğin a.ı yani eşeğin vajinası anlamına gelmektedir. …
Hırı Keri ne demek?
kürtçe, eşeğin siki demektir. her ne kadar sözcük ve dil babında türkçesinden farklı görünse de, aynı durumlarda, aynı cevaplarda kullanılır. çimki ji bune hırı keri olarak cumle icinde kullanabiliriz.