Modoratör
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Kimler müfettiş yardımcısı olabilir?
750 MÜFETTİŞ YARDIMCISI BAŞVURU ŞARTLARI NELER? Halen Millî Eğitim Bakanlığı kadrolarında görev yapan ve en az 8 yıl öğretmenlik deneyimi olan, 35 yaşını doldurmamış tüm öğretmenler/yöneticiler eğitim müfettiş yardımcılığı sınavına başvuru yapabilecek.Milli eğitim Müfettiş Yardımcısı Nasıl Olunur?
Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş yardımcılığı giriş sınavına katılmak isteyenler, başvuru formu bilgi girişini kadrolarının bulunduğu kurum aracılığı ile yaptıktan sonra, alacakları onaylı sınav başvuru formu ile istenen başvuru için gerekli belgeleri, Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına gönderecekler.Millî Eğitim Bakanlığı müfettişleri ne kadar maaş alıyor?
Millî Eğitim Bakanlığı müfettişleri ne kadar maaş alıyor?Müfettiş olarak atanması halinde aylık maaş 2022 itibariyle 16 bin lirayı geçiyor. Kıdemli müfettişlerin maaşı ise yaklaşık 19 bin lira.
Eğitim müfettiş yardımcıları nerede çalışır?
Eğitim müfettiş yardımcıları nerede çalışır?Eğitim müfettişleri ve yardımcıları, ildeki her derece ve türden resmî ve özel örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel öğrenci barınma hizmetleri kurumlarının rehberlik, iş başında yetiştirme, denetim, izleme ve değerlendirme, araştırma, inceleme, soruşturma ve ön inceleme çalışmalarını yürüteceklerdir.
Iş müfettiş yardımcılığı sınavına kimler girebilir?
Nasıl İş Müfettişi Olunur?- 35 yaşını doldurmamış olmak,
- İş Müfettişi Yardımcılığı sınavına giriş yapmak,
- Sınav sonrası İş Müfettişi Yardımcısı olarak göreve başlamak,
- 3 yıl yardımcı olarak çalışmak,
- Çalışma notları ortalaması en az 70 olmak,
- Yeterlilik sınavına girmek ve yazılı/sözlü sınavdan geçmek.
Eğitim müfettiş yardımcılığı kimler başvurabilir?
Halen Millî Eğitim Bakanlığı kadrolarında görev yapan ve en az 8 yıl öğretmenlik deneyimi olan, 35 yaşını doldurmamış tüm öğretmenler/yöneticiler eğitim müfettiş yardımcılığı sınavına başvuru yapabilecek.Milli Eğitim denetçisi nasıl olunur?
Milli Eğitim denetçisi nasıl olunur?MEB EĞİTİM MÜFETTİŞLERİ YÖNETMELİĞİ, RESMÎ GAZETE’DE YAYIMLANDI
- Yarışma sınavıyla 750 eğitim müfettiş yardımcısı alınacak.
- Sınav Kurulu oluşturulacak.
- Yazılı sınavlara katılacaklarda aranacak şartlar.
- Sözlü sınav, yazılı sınavdan en az 25 gün sonra yapılacak.
- Çalışmalar e-Teftiş modülü üzerinden yürütülecek.
Milli eğitim müfettişi ne iş yapar?
Milli eğitim müfettişi ne iş yapar?ç) Gerektiğinde bizzat veya görevlendirilecek eğitim müfettişi ve eğitim müfettiş yardımcıları ile birlikte rehberlik, denetim, izleme ve değerlendirme, araştırma, inceleme, soruşturma, ön inceleme gibi çalışmalar yapmak. d) Eğitim müfettişleri başkanı tarafından bu kapsamda verilecek diğer görevleri yapmak.