Modoratör
Efsanevi Üye
Kimler proje yürütücüsü olabilir?
Proje yürütücüsü, projeyi öneren kuruluşun kadrolu personeli olmak zorundadır. (Yabancı uyruklu bir kişi Türkiye sınırlarındaki bir kurum/kuruluşta görev yapmak koşulu ile projede yürütücü/araştırmacı olarak görev alabilir.) Projedeki katkı oranı 'un altında olan kişiler araştırmacı olarak görev alamazlar.
Tübitak kimler yürütücü olabilir?
A. Proje Yürütücüsü Proje yürütücüsünün (emekliler hariç); Üniversite/Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli olması durumunda, projeyi öneren kuruluşun kadrolu/tam zamanlı personeli olması ve doktora/sanatta yeterlik/tıpta uzmanlık derecesine sahip olması
1002 projesine kimler başvurabilir?
1002 projesine kimler başvurabilir?
KİMLER BAŞVURABİLİR? öğrenimine devam ediyor olması, Araştırma Enstitüsünde/İstasyonunda çalışması durumunda, en az dört yıllık üniversite lisans eğitimi almış olması gerekmektedir. projede yürütücü veya iki projede araştırmacı olarak görev alınabilir.
Tübitak proje Yürütücüsü ne yapar?
Proje yürütücüsü her bir alt projede danışman öğretmenlik yapabilir. Aynı zamanda proje yürütücüsü Bilim Fuarı'nın bütün idari ve mali süreçlerinden sorumlu olan kişidir. 12. 4006 kapsamında başvurulan alt projeler Çağrı Metninde belirtilen tematik alanlardan olmak zorundadır.
Tübitak 4006 Kimler başvurabilir?
Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı 5-12. sınıflar arasında eğitim öğretim hizmeti veren devlet okulları ile BİLSEM'ler 4006 -TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı'na başvuru yapabilir.
Tübitak 1001 projesinin amacı nedir?
Tübitak 1001 projesinin amacı nedir?
1001 – Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programının amacı, yeni bilgiler üretilmesi, bilimsel yorumların yapılması veya teknolojik problemlerin çözümlenmesi için bilimsel esaslara uygun olan projeler desteklemektir.
Tübitak 1001 Proje Bursu ne kadar?
Projede çalışma süresi 22 aydır. Projede yer alacak yüksek lisans öğrencisine TÜBİTAK bursiyer ücreti 3000 TL ve Kadir Has katkı payı 1000 TL olmak üzere toplam 4000 TL aylık burs verilecektir. İletişim Bilimleri Yüksek Lisans Programı ve Sosyal Bilimlerin ilişkili diğer alanları başvuruya açıktır.
1002 projesi nedir?
Hızlı Destek Programının amacı, üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde/istasyonlarında yürütülecek acil, kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerine destek sağlamaktır. Proje süresi en fazla 12 ay olabilir.
Tübitak 1002 bütçesi ne kadar?
Tübitak 1002 bütçesi ne kadar?
* 1002 – Hızlı Destek Programı – Proje Bütçesi: Destek üst limiti (Burs dahil) 30.000 TL'dir.