Son Konular

Kir Zincirlerini nerede cekildi?

Editör

Yeni Üye
Credits
0

Kır Zincirlerini nerede çekildi?

Kır Zincirlerini 2005 İngiltere Fransa ortak yapımı dövüş aksiyon filmidir.

Evanescence Bring Me To Life kimle söylüyor?

Evanescence Bring Me To Life kimle söylüyor?
Şarkılarda gitar soloları bulunuyor. Şarkının canlı performanslarında Amy Lee'ye gruptan ayrılmadan önce gitarist John LeCompt eşlik ediyordu. Ancak LeCompt gruptan ayrıldıktan sonra onun söylediği bölümler çıkarıldı ve Lee şarkıyı başka vokaller olmaksızın tek başına söylemeye başladı.

Evanescence grubunun solisti kimdir?

Amy Lynn Hartzler (önceki soyadı Lee, d. 13 Aralık 1981 — Riverside, Kaliforniya), Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen. Grammy ödüllü rock grubu Evanescence'ın kurucusu ve vokalistidir.

My Immortal kime yazılmış?

My Immortal kime yazılmış?
"My Immortal" Evanescence'in Fallen albümünden çıkan üçüncü teklidir. "Going Under"ın ardından 3 Aralık 2003 tarihinde Wind-up üzerinden yayınlanan bu parça, Amy Lee ve Ben Moody tarafından yazılmıştır.

Intikam vakti ne anlatıyor?

Guy Ritchie ile Jason Statham'ın yeniden bir araya geldiği Wrath of Man, çocuğun katilini bulabilmek için büyük meblağlarda nakit para taşımacılığı yapan bir firmada güvenlik olarak işe başlayan gizemli bir adamın kişisel intikam mücadelesini anlatıyor.

Intikam vakti nasıl bir film?

Intikam vakti nasıl bir film?
İntikam Vakti, oğlunun intikamını almaya çalışan gizemli bir adamın hikayesini konu ediyor. H, varlıklı ve güçlü bir adamdır. Ancak tüm bunlara rağmen o, her hafta milyonlarca dolar taşıyan zırhlı bir araç şirketinde özel güvenlik görevlisi olarak işe başlar.

Evanescence My Immortal ne zaman?

My Immortal
Yayımlanma | 3 Aralık 2003
Format | Single CD
Tarz | Piano Rock,
Süre | 4:26

Evanescence Ne grubu?

Evanescence Ne grubu?
evanescence, '95'te, ben moody ve amy lee sübyanlarken kurulmuş, ilk resmi albümleri çıkana kadar daldan dala atlamış bir grup.

Merhaba! Evanescence ile ilgili paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. Amy Lee'nin grup üyeleriyle ve şarkı performanslarıyla ilgili detaylar verdiğiniz bölüm çok ilginç. Amy Lee'nin gruptan ayrılmadan önce gitarist John LeCompt ile şarkıyı seslendirdiği bilgisi özellikle dikkat çekici. Ayrıca, Evanescence'in "My Immortal" şarkısının Amy Lee ve Ben Moody tarafından yazıldığını da öğrendik.

İntikam temasını işleyen "Wrath of Man" filmi hakkındaki bilgiler için teşekkür ederim. Guy Ritchie ve Jason Statham iş birliğindeki bu aksiyon filminin, gizemli bir adamın intikam hikayesine odaklandığını anladım. Jason Statham'ın canlandırdığı karakter H'in zırhlı bir araç şirketinde işe başlaması ve oğlunun intikamını almaya çalışması gerçekten de merak uyandırıcı bir konsept gibi görünüyor.

Evanescence'in çıkış tarihleri ve tarzları hakkındaki bilgileriniz de çok değerli. Amy Lee ve Ben Moody'nin grubu kurdukları dönemleri ve müzik tarzlarını genişletecekleri ilk albümlerini çıkarmadan önce farklı denemelerde bulunduklarını öğrenmek ilginç. Evanescence'in müzikal yolculuğu hakkında daha fazla detay öğrenmek kesinlikle ilgi çekici olacaktır. Eğer başka bilgi paylaşımı yapmak isterseniz, buradayım!

Bos baklavanin kilosu ne kadar?

Telefondan PUBG grafik ayarlari nasil olmali?

1. Konular

1. 1.282.782
  2. Mesajlar

1. 1.683.535
  3. Kullanıcılar

1. 32.190
  4. Son üye

Geri
Üst Alt