<
S
SoruCevap
Kırmızı Soğan Turşusu Tanımı İçin Malzemeler
Yarım yemek kaşığı salamura tuzu
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay bardağı elma sirkesi
1 büyük dilim limon
Aldığı kadar kaynar su
Kırmızı Soğan Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları dilediğiniz halde kesip kavanozlara koyalım.
Tuz, şeker ve sirkeyi ekleyip üzerine limon dilimi bırakalım.
Üzerini geçecek kadar kaynar su ekleyelim.
Kapaklarını kapatıp 12 saat boyunca aksi formda bırakalım ve buzdolabına kaldıralım. 12 saat sonra yemeye hazır oluyor. afiyet olsun.
Kırmızı Soğan Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım yemek kaşığı salamura tuzu
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay bardağı elma sirkesi
1 büyük dilim limon
Aldığı kadar kaynar su
Kırmızı Soğan Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları dilediğiniz halde kesip kavanozlara koyalım.
Tuz, şeker ve sirkeyi ekleyip üzerine limon dilimi bırakalım.
Üzerini geçecek kadar kaynar su ekleyelim.
Kapaklarını kapatıp 12 saat boyunca aksi formda bırakalım ve buzdolabına kaldıralım. 12 saat sonra yemeye hazır oluyor. afiyet olsun.
Kırmızı Soğan Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı