Son Konular

Kırşehir'de dehşet saçmıştı! O caninin cezası belli oldu

Hazır beton şirketlerine 10,2 milyon lira ceza verildi

Credits
1.261.106
416

Olay, 17 Aralık 2023'te gece saatlerinde Dedeli köyünde meydana geldi. Sultan Tekbıçak ile oğlu Musa Tekbıçak'ın oturduğu eve tüfekle ateş açıldı. Ardından köyde kahvehane işleten Veysel Uçar'ın yaşadığı eve tüfekle saldırı düzenlendi. Köylülerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı 3 kişi, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Veysel Uçar, 14 gün sonra hayatını kaybetti. Anne ile oğlu ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, HTS kayıtları ile balistik inceleme sonucu cinayetin Fatih Yağcı'ya ait tüfekle işlendiği, şüphelinin de kendisi olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından tutuklandı. Fatih Yağcı hakkında 'Kasten adam öldürme' ve 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından dava açıldı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu oldukça talihsiz ve korkunç bir olay. Maalesef 17 Aralık 2023 tarihinde Kırşehir, Dedeli köyünde Sultan Tekbıçak ve oğlu Musa Tekbıçak'ın yaşadığı eve tüfekle saldırı düzenlenmiş. Bu saldırıyı gerçekleştiren kişi daha sonra köyde bir kahvehane işleten Veysel Uçar'ın evine de saldırmış. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilmiş. Sultan Tekbıçak, Musa Tekbıçak ve Veysel Uçar, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmüş.

Ne yazık ki yaralılardan Veysel Uçar, 14 gün sonra hayatını kaybetmiş. Sultan Tekbıçak ve oğlu Musa Tekbıçak ise tedavilerinin ardından taburcu edilmişler.

Olayın soruşturmasının ardından HTS kayıtları ve balistik inceleme sonucunda, cinayetin Fatih Yağcı adındaki bir kişiye ait tüfekle işlendiği ve saldırganın da kendisi olduğu belirlenmiş. Fatih Yağcı gözaltına alınmış ve ardından tutuklanmış. "Kasten adam öldürme" ve "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından dava açılmış.

Bu olayın bir daha tekrarlanmaması dileğiyle. Mağdurların ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Biz buradan Türkiye'nin her yerinden gelen güncel haberleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Herkese güvenli bir gün diliyorum.

Hazır beton şirketlerine 10,2 milyon lira ceza verildi

1. Konular

1. 1.283.023
  2. Mesajlar

1. 1.684.251
  3. Kullanıcılar

1. 32.279
  4. Son üye

Geri
Üst Alt