T
theking
Guest
Kış Donduramalı Supangle Tanımı İçin Gereçler
1 litre süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
100 gram margarin
60 gram beyaz çikolata
Supangle için
2.5 su bardağı süt
1 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı kakao
Yarım su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı buz yahut soğuk su
40 gram bitter çikolata
Kış Donduramalı Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Margarin ve unu güzelce kavuralım.
Sonra üzerine süt ve toz şekeri ilave edelim.
Yoğunlaşana kadar pişirelim.
Beyaz çikolatayı ekleyip çırpalım ve kaselerimizi yarıya kadar dolduralım.
Supangle için bitter çikolata ve buz hariç tüm materyalleri yoğunlaşana kadar pişirelim.
Yoğunlaştıktan sonra buzu ve bitter çikolatayı ekleyip çırpalım. Ve kaselerin üzerine ek edelim.
Tatlıların üzerini ben kakao ile süsledim. Dilerseniz ceviz,fındık,beyaz çikolata vb. Materyallerle de süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Kış Donduramalı Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 litre süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
100 gram margarin
60 gram beyaz çikolata
Supangle için
2.5 su bardağı süt
1 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı kakao
Yarım su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı buz yahut soğuk su
40 gram bitter çikolata
Kış Donduramalı Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Margarin ve unu güzelce kavuralım.
Sonra üzerine süt ve toz şekeri ilave edelim.
Yoğunlaşana kadar pişirelim.
Beyaz çikolatayı ekleyip çırpalım ve kaselerimizi yarıya kadar dolduralım.
Supangle için bitter çikolata ve buz hariç tüm materyalleri yoğunlaşana kadar pişirelim.
Yoğunlaştıktan sonra buzu ve bitter çikolatayı ekleyip çırpalım. Ve kaselerin üzerine ek edelim.
Tatlıların üzerini ben kakao ile süsledim. Dilerseniz ceviz,fındık,beyaz çikolata vb. Materyallerle de süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Kış Donduramalı Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı