Kıtır Karnıbahar (Kızartma)

T

theking

Reputation:

Kıtır Karnıbahar (Kızartma) Tarifi İçin Malzemeler
Yarım kilo karnabahar
Yarım su bardağı galeta unu
2 yemek kaşığı un
2 yumurta
Göz kararı tuz
Kızartmak için;
Yarım çay bardağı sıvı yağ

Kıtır Karnıbahar (Kızartma) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle karnabaharları istenilen büyüklükte doğrayalım. Ve haşlayalım, haşlanan karnabaharları suyu iyice süzüldükten sonra önce una sonra çırpılmış yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayalım.
Kızgın yağda güzelce kızartalım ve sıcak servis edelim.
Yanına sos olarak bir kase yoğurda göz kararı tuz 2 diş rendelenmiş sarımsaklı sos yapabilirsiniz, deneyecek olanlara afiyet olsun.
Kıtır Karnıbahar (Kızartma) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt