S
SoruCevap
Guest
Kıymalı Börek Nasıl Yapılır Tepsi? için öncelikle hamurun malzemelerini hazırlayın. Ardından unu yoğurma kabına alın. Üzerine tuz, yoğurt, sıvı yağ ve kabartma tozunu ekleyin. Hamuru yoğurup dinlenmeye bırakın. Kıymalı iç harcı için soğanı doğrayın ve kıymayla birlikte kavurun. Baharatları ekleyip karıştırın. Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her birini açın. İlk hamuru tepsiye yerleştirin ve üzerine kıymalı harcı yayın. Diğer hamuru da üzerine kapatıp kenarlarını kapatın. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpin. Önceden ısıtılmış fırında pişirin. Afiyet olsun!
İçindekiler
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamur
Kıymalı Börek Nasıl Yapılır Tepsi?
Yufkaları arasına kıymalı harç yerleştirin.
Tepsiye yerleştirilen böreğin üzerine yumurta sarısı sürün.
Önceden ısıtılmış fırında pişirin.
Sıcak servis yapın ve afiyetle yiyin.
İçindekiler
Kıymalı Börek Nasıl Yapılır Tepsi?
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı Börek Nasıl Yapılır Tepsi Üzerinde?
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı Börek Tepsi İçin Tarif
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı Börek Yapımı Tepsi İçin
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı Börek Tepsi Tarifi
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı Börek Nasıl Yapılır Tepsi Üzerinde?
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı Börek Tepsi İçin Tarif
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı Börek Yapımı Tepsi İçin
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı Börek Tepsi Tarifi
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı Börek Nasıl Yapılır Tepsi Üzerinde?
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı Börek Tepsi İçin Tarif
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamurunu hazırlamanız gerekmektedir. Hamur için un, su, tuz ve sıvı yağı karıştırarak yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
Dinlenen hamuru ikiye bölün ve her bir parçayı tezgah üzerinde açın. Açtığınız hamurun üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Ardından kıymalı harcı hazırlayın.
Kıymalı harç için kıymayı bir tavada kavurun. İnce doğranmış soğanları ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak pul biber ile harcı tatlandırın. Kıymalı harcı hamurun üzerine yayın.
Hamuru rulo şeklinde sarın ve tepsinin içine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve çörek otu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında böreği pişirin. Pişen böreği dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
Kıymalı Börek Yapımı Tepsi İçin
Kıymalı börek yapmak için öncelikle hamur
Kıymalı Börek Nasıl Yapılır Tepsi?
Kıymalı Börek Nasıl Yapılır Tepsi? |
Kıymalı börek yapmak için malzemeleri hazırlayın. |
Yufka ve kıyma harcını kat kat dizin. |
Üzerine eritilmiş tereyağı gezdirin. |
Böreği tepsiye yerleştirin ve üzerini kapayın. |
Kıymalı Börek Nasıl Yapılır Tepsi?
Yufkaları arasına kıymalı harç yerleştirin.
Tepsiye yerleştirilen böreğin üzerine yumurta sarısı sürün.
Önceden ısıtılmış fırında pişirin.
Sıcak servis yapın ve afiyetle yiyin.